Piterovsky Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Mam problem pt. dostaje dc gdy tylko wlacze 2 postac.Kulturalnie wlaczam sobie HS odpalam 1.silka w ktorym sie nie loguje,odpalam ibota port 16000 loaderem silka port 16000 boce sobie dopuki nie wlacze 2 postaci port 16005 przez ktora po 2 min dostaje na obu postaciach rownoczesnie dc.Bardzo prosze o pomoc w rozwiazaniu tego problemu,nie wiem co jest grane... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FokusPFK Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Ja mam taki sam problem. I też nie wiem co zrobić. Aha, Ty jak chcesz włączyć 2giego chara to musisz odpalic drugiego ibota i dopiero potem 160005 w loaderze start.. I wiesz co mnie boli? - Że w głowach się pierdoli ! ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tggg Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 (edytowane) teraz się nie odpala HackShield żeby nie dostawać DC Jak masz pobrany (HS 2.1) ----> http://www.mediafire.com/?ye7xmhri9p77tnp odpalasz po kolei: 1) odpalasz 1 raz PHMediaPatcher dajes custom i klikasz path jak zrobisz patha to wiecej odpalać go nie musisz 2) Run Hackshield.bat a nie ten programik HackShield .exe potem odpalasz silkroada i jak się pojawi start klikasz start czekasz aż się załaduje silkroad aż dojdzie do okna logowania 3)zmniejszaj sobie okienko silkroada nie wyłaczaj go i dalej odpalasz bota normalnie albo przez loadera albo przez Clientessa Ja mam taki sam problem. I też nie wiem co zrobić. Aha, Ty jak chcesz włączyć 2giego chara to musisz odpalic drugiego ibota i dopiero potem 160005 w Na 2 bocie powinno być 16005 a nie 160005 Edytowane 16 Czerwca 2011 przez tggg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piterovsky Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 dzieki super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FokusPFK Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 teraz się nie odpala HackShield żeby nie dostawać DC Jak masz pobrany (HS 2.1) ----> http://www.mediafire.com/?ye7xmhri9p77tnp odpalasz po kolei: 1) odpalasz 1 raz PHMediaPatcher dajes custom i klikasz path jak zrobisz patha to wiecej odpalać go nie musisz 2) Run Hackshield.bat a nie ten programik HackShield .exe potem odpalasz silkroada i jak się pojawi start klikasz start czekasz aż się załaduje silkroad aż dojdzie do okna logowania 3)zmniejszaj sobie okienko silkroada nie wyłaczaj go i dalej odpalasz bota normalnie albo przez loadera albo przez Clientessa Na 2 bocie powinno być 16005 a nie 160005 no wiem, moj blad.. sorki I wiesz co mnie boli? - Że w głowach się pierdoli ! ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FokusPFK Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 ale mi nadal nie działa , dalej dostaje DC, a robie tak jak piszesz.. I wiesz co mnie boli? - Że w głowach się pierdoli ! ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tggg Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 A używasz jakiegoś auto bufera albo innych dodatków do ibota bo ja jak używam autobufera też mam czeste dc w chwili dawania bufow pt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FokusPFK Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Nie, ja dostaje dc zanim cokolwiek zrobie na silku.. strasznie mi przycina, nie wiem czy komp nie ogarnia czy co.. I wiesz co mnie boli? - Że w głowach się pierdoli ! ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tggg Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Nie, ja dostaje dc zanim cokolwiek zrobie na silku.. strasznie mi przycina, nie wiem czy komp nie ogarnia czy co.. A na clientessie prubowałeś ??? Poustawiaj wszystko normalnie na Cliencie 1 postać potem uruchom ponownie i poustawiaj 2 postać i potem odpal obie postacie na clientessie. jak na clientesie nie bedziesz miał DC do wiadomo pewnie komp nie wyrabia Jeśli dc bedziesz miał nadal to znaczy że coś jest nieteges wtedy sprubuj usunąć configi postaci i ustawić je od nowa ja np kiedyś dostawałem dc bo dodałem do skili LVL mastery zamiast skila i mnie wywalało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemankoO^^ Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 teraz się nie odpala HackShield żeby nie dostawać DC Jak masz pobrany (HS 2.1) ----> http://www.mediafire.com/?ye7xmhri9p77tnp odpalasz po kolei: 1) odpalasz 1 raz PHMediaPatcher dajes custom i klikasz path jak zrobisz patha to wiecej odpalać go nie musisz 2) Run Hackshield.bat a nie ten programik HackShield .exe potem odpalasz silkroada i jak się pojawi start klikasz start czekasz aż się załaduje silkroad aż dojdzie do okna logowania 3)zmniejszaj sobie okienko silkroada nie wyłaczaj go i dalej odpalasz bota normalnie albo przez loadera albo przez Clientessa zrobilem tak wczoraj i wszystko mi smigalo elegancko a dzis jakos mi juz wyskakuje po kliknieci na hs.bat jak wlaczam silka ze jest inspekcja !! wie ktos moze co na to mozna poradzic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniodm Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 @UP w PHMediaPatcher jak wejdziesz odrazu daj "Patch" bo gdy spatchujesz "Deafault". Patcher zmienia media.pk do wcześniejszego stanu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemankoO^^ Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 @UP w PHMediaPatcher jak wejdziesz odrazu daj "Patch" bo gdy spatchujesz "Deafault". Patcher zmienia media.pk do wcześniejszego stanu wiec co mam teraz od nowa wszytko zrobic ?? a co bd musial zrobic jak bd update !!?? zeby moc znowu odpalac tak jak predzej!?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voidslayer Opublikowano 10 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 a masz zainstalowana jave? ja nie mialem i tez dlugo nie moglem dojsc dlaczego dostaje czesto DC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Promadd Opublikowano 10 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 Przylaczam sie do tematu bo jak wlacze 2 clienta to DC. Wlasnie sciagam jave jak sciagne to napisze czy pomoglo Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi