p4w6i4 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Siemka mam problem ponieważ nie posiadam kabla usb do swojego telefonu a chciałem sobie grę z komputera przesłać na telefon. I teraz mam pytanie do was czy na komputerze może być bleutooth ? Jeśli tak to podajcię nazwę takiego programu żebym mógł z komputera przesłać grę na nokię 2730 classic. Z góry dziękuję sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda. Odnośnik do komentarza
-=MacieQ=- Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Programu nie znam, znam stronę : www.laduj.xx Odnośnik do komentarza
XxMxTisoXx Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Żeby mieć ten program najpierw zżuć go przez kabel USB na telefon i potem śmigaj ;D Odnośnik do komentarza
p4w6i4 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Ale powiedzcie nazwę programu... To jakoś go może sobię załatwię sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda. Odnośnik do komentarza
qps666 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Kliknij po prostu na ikonkę Bluetootha prawym albo lewym //Zakaz gifów-Dektored Odnośnik do komentarza
p4w6i4 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Ehm ale ja nie mam na kompie ... I chcę sobie ściągnąć tylko nie wiem jaka nazwa jest żeby mi z nokią się połączyło... sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda. Odnośnik do komentarza
InfoMode Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Wiem ,że w Laptopach są automatycznie wgrane . Przynajmiej ten mój tak ma . A z jakiej strony on jest to ja nie wiem Odnośnik do komentarza
PanZagłady Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Ja pierdolę ... PC'ty przeważnie nie posiadają Bluetooth'a ... Można kupić moduł BT za 20-30zł i wpiąć do portu USB. Wtedy komputer będzie mógł przesyłać dane do komórki poprzez Bluetooth. Żaden program Ci nic nie da jeśli nie masz sprzętu do Bluetooth'a ( czyt. modułu BT na usb) p4w6i4 1 Odnośnik do komentarza
p4w6i4 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 @Up dobra dzięki będę wiedział No nic ... Mówi się trudno i żyje się dalej ;P sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda. Odnośnik do komentarza
KoSuU Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Tu masz kilka takich odbiorników Micro USB - 1 zł bk2 BLUETOOTH USB 2.0 Z ANTENĄ - 6 zł ADAPTER BLUETOOTH 2.0 5Mbit/sek GUMOWANY - 12 zł oczywiście + przesyłka p4w6i4 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi