R4donix Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Witam. Mam taki problem dot. podlączenia komputera do tv. Mam LG 37 cali LCD Full HD i podlączam kompa wejsciem RGB, lecz jak wlaczam komputer i w tv wybieram "rgb" To jest napisane "Brak sygnalu" No i jakies pomysly o co chodzi? No i zapomnialbym o karcie. Radeon 3650 HD. @Edit Jak cos to pisze z telefonu... :P Chętnie przyjmę pojedynek graficzny Jeżeli pomogłem, możesz dać plusa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztofa Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Sprawdź dokładnie kabel, czy dobrze go podłączyłeś, i czy w ustawieniach karty graficznej ustawiłeś klona żeby wszystko grało R4donix 1 |<|®Krzysztofa®|>| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4donix Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Ustawiłeś klona? Można dokładniej? Nic nie ustawiałem :P A kabel raczej dobry, bo jak wybieram opcje "rgb" w telewizorze to jest podświetlone, a tak to zawsze szare bylo. @Edit Dobra już działa. Kabel był źle podpięty Można zamknąć. Chętnie przyjmę pojedynek graficzny Jeżeli pomogłem, możesz dać plusa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi