Skocz do zawartości

[HACK Release] Hack Loader Odyseusz v1.3 for WarRock

odys222

Rekomendowane odpowiedzi

loaderhk.png

WarRock

odyswrback.png

CombatArms

odyscahackv6.jpg

Dzięki loaderowi zawsze będziecie mogli szybko zaktualizowac swojego hacka bez zbędnego szukania.

Prosze o podawanie szczegółów systemu operacyjnego na któym są problemy z odpaleniem loadera, hack testowany na x32 bitowych wersjach systemu. Dziękuje.

Funkcje Loadera:

- Automatyczne sprawdzenie czy są dostepne aktualizacje

- Automatyczny download aktualnego hacka

- Automatyczna zamiana starego hacka na nową wersje

- Wbudowany automatyczny Injector

- Wybór gry do której chcemy ściągnąc hacka

- Interaktywne Info o aktualizacjach i zmianach

Jak używac:

1.Klikamy loaderHk.exe

2.Klikamy na napis WarRock

3.Czekamy na ściagniecie hacka

4.Jeśli jest juz napis "Waiting for WarRock" odpalamy Gre

5.Have fun !!!

Ze względu na brak czasu i sesje hack do WarRock'a posiada podstawowe opcje.

DOWNLOAD:

http://www.multiupload.com/YY34SD0R66

Virus SCAN:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=04738519c00ebf4c15cdf64066b76f59a34ce4efc88d5c709ceb467e1bbd8dce-1307633121

logoy.jpg

CravMaga [fight club]--> "W silowni wycwiczysz miesnie ale nie jaja. Je albo masz albo nie. Le Baner"

DirtyPussy widze ze nowy jestes... OGARNIJ sie jak Ci kolega Sir.AAK623 powiedział. Nie wkladam keyloggerów do moich hacków.

odys zrób kategorie w cheacie do WR bo wszystko nawalone na 1 zlewa sie ze sobą .

mowie ci bdz lepiej wyglądało a tak wgl to + za dobrą robote

Muter tam są kategorie...player, base etc ;p . Pozatym to ja tu gościnnie bo nie kontynuuje rozwoju WarRock hacków. Teraz bardziej skupiam sie nad Vip funcjami do Combat Arms.

logoy.jpg

CravMaga [fight club]--> "W silowni wycwiczysz miesnie ale nie jaja. Je albo masz albo nie. Le Baner"

Teraz znalazłem keyloggera

Ehhhh żal.pl.....brak mi słów. W loaderze nie ma keyloggera...nawet sam loader nie jest spakowany przez Themide czy VMprotect wiec moze każdy sobie looknąc w kodzik.

Ps. Nie mam czasu szukac adresów bypass'a ani nie chce mi sie siedziec nad MIDFUNCTION Shadow'a gdyz np na Xp jest ona zawodna wiec Chamsy pozostały nie zrobione. Sry.

Loader testowany na 32-bitowych wersjach systemu !!!

DirtyPussy jeśli Ci nie chodzi to użyj własnego injectora. W katalogu z loaderem masz plik odysplayerwr.dll --------->to jest hack do WarRock'a ścianięty przez loadera wiec moze na twoim systemie injector zawarty w loaderze nie działa.

logoy.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający forum [HACK Release] Hack Loader Odyseusz v1.3 for WarRock   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...