MagcikWarrior Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Siemka podobno w grze można wygrać bronie 1dniowe mój kolega wygrał już aż 4. Czy wy wygraliście chociaż jedną? By humannus Odnośnik do komentarza
camasutra Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Tak można wygrać.... Wygrałem kilka razy M4 (czy jakoś tak) 2x Famas. Plus bonusik sniperke. Do tej pory nie wiem za co... Czy nagrody są przeznaczane losowo czy za dobrego skilla? Odnośnik do komentarza
MagcikWarrior Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 (edytowane) Tak można wygrać.... Wygrałem kilka razy M4 (czy jakoś tak) 2x Famas. Plus bonusik sniperke. Do tej pory nie wiem za co... Czy nagrody są przeznaczane losowo czy za dobrego skilla? Właśnie nie wiem. Może jakieś specjalne mapy? Powiesz gdzie sprawdzić czy wylosowałem broń? Byłbym bardzo wdzięczny Edytowane 16 Czerwca 2011 przez MagcikWarrior By humannus Odnośnik do komentarza
camasutra Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Niewiem czy to dokładnie ale... Sprawdź w Inventor > Zakładka Special (chyba) Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi