1212q Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 witam mam problem z hamachi chodzi o to że normalnie można dołączyć do sieci ale użytkownicy w sieci kiedy ich pinguje pisze upłyną limit czasu... jeden z użytkowników ma neta z neostrady i jest pingowany normalnie(ja też mam neta z neostrady)POMOCY!@ TuT Recovery Questions KLIKNIJ DAJ PLUSA TO POCZUJESZ Blusa Odnośnik do komentarza
Mastick Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Jaką masz wersję hamachi ? Jeśli tą nowszą to przeinstalowanie na starszą powinno pomóc. ex Odnośnik do komentarza
1212q Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 mam wersję najnowszą, ale przeinstalowałem na tą starszą i nic to nie dało, dlatego z powrotem mam nową wersję :/ TuT Recovery Questions KLIKNIJ DAJ PLUSA TO POCZUJESZ Blusa Odnośnik do komentarza
Mastick Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Wyłącz antywirusa, zaporę sieciową. ex Odnośnik do komentarza
1212q Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 (edytowane) wyłączyłem zaporę i antywirusa i dalej jest to samo nie wiem czy to coś da ale w settings na VirtualPC mam wybrane networking: Hamahi network interface - VirtualBox bridget networking driver miniport (chodzi tu oczywiście o serwer hamachi) Edytowane 16 Czerwca 2011 przez 1212q TuT Recovery Questions KLIKNIJ DAJ PLUSA TO POCZUJESZ Blusa Odnośnik do komentarza
1212q Opublikowano 17 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Problem rozwiązany prosze o zamknięcie tematu. TuT Recovery Questions KLIKNIJ DAJ PLUSA TO POCZUJESZ Blusa Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi