Zuy Adam Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 A więc tak Szukam fajnej gierki MMoRPG Ale niestety mam słaby komputer natrafiłem na tą gra i tu kilka moich pytań 1. Czy Gra jest tylko po Angielski (Czy nie ma po polsku ?) 2.Czy odpale ją na kompie (Prosze sie nie śmiać 1gb ram procek 1.8 karta grafiki 64 ) 3.I czy Gra wciąga ? Tak na dłużej ! Kiedyś tu coś będzie :f Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adambuszelen1 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Grałem kiedyś w cabala...: 1. Tylko po ang. 2. nie wiem.. 3. Generalnie lvle wbijasz na misjach( chodzisz do kolesi, dostajesz misje i idziesz zabijać potworki żeby dostać jakiś przedmiot ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Degistive Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 1. Angielski. 2. Nie wiem. 3. Jak ją zrozumiesz to wciągnie. To wszystko. Kappa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koles. Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 2.Czy odpale ją na kompie (Prosze sie nie śmiać 1gb ram procek 1.8 karta grafiki 64 ) w 100% Ci nie odpali na karcie 64... nie ściągaj, bo szkoda twojej fatygi, Ci wyżej nie mają pojęcia co piszą. Kid mod i takie głupoty piszę.... "Karta graficzna: NVIDIA 7800, ATI Radeon 1800 lub lepsza" 3. Gra jest nudna i monotonna jak każda inna na wyższym lvl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Degistive Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 @up Prawda mój błąd. To są minimalne wymagania : Minimalne wymagania: Pentium 3 800mhz 512mb ram karta graficzna geforce 6600gt/ radeon9800 Kappa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi