Zuy Adam Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 A wiec Mam steama I od pewnego czasu podczas grania wyskakuje" Steam Connect Lost" I nie wiem co z tym zrobic szukałem w google ale nie nie pomogło co tam było :/ HELP ! Kiedyś tu coś będzie :f Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eXe007 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 (edytowane) Wygląda na to ze od czasu od czasu "Odcina Ci neta" (internet) P.S z Czego masz internet? Edytowane 15 Czerwca 2011 przez eXe007 Na MPCForum od 21 lis 2009 League Of Legends Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuy Adam Opublikowano 15 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Gram na Steamie dobre 2 lata i zaczeło to wyskakiwać kilka dni temu Mam neta z Netii Dodam że kumpel ma neta z TP i też go tak kicka Za odpowiedz dam 5 i +(czy tam - jak kto woli) Kiedyś tu coś będzie :f Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwinguś Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Ostatnio problemy były u każdego ze steam. Nie wyszukiwało znajomych, ikonek. Przeszło Pousuwaj znajomych, odejdź z niektórych grup. DajGrzdyla - s.56 Diumar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eXe007 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 hmm moze to były jakies problemy ze steam'em cos dodawali czy cos.. za kilka dni nie powinno tak być. Na MPCForum od 21 lis 2009 League Of Legends Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ventos Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Polecam powychodzić z grup. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuy Adam Opublikowano 15 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Ostatnio problemy były u każdego ze steam. Nie wyszukiwało znajomych, ikonek. Przeszło Pousuwaj znajomych, odejdź z niektórych grup. Botq Graj wiecej na CS-Peppa Jak co to ja Jeżu a co do tego co napisałeś to usuwałem już all Grupy ! Kiedyś tu coś będzie :f Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi