ben134 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 (edytowane) Czy da się wyłączyć krew? Proszę o pomoc EDIT sry za niedostosowanie sie w temacie do regulaminu Edytowane 15 Czerwca 2011 przez ben134 Odnośnik do komentarza
Pro kiki Junior Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Też ostatnio to chciałem zrobić. Szukałem na oficjalnym forum, korzystałem z "Crysis2AdvancedGraphicsOptions" i nic. Wydaje mi się, że na chwilę obecną się nie da lecz poczekamy na innych. Może wiedzą więcej na ten temat. Odnośnik do komentarza
ben134 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Tylko ja sądzę, że chyba nie, bo tam są wyprute wnętrzności itp. więc chyba się nie da. Dobra jakoś sobię poradzę z krwią jak nie znajdą sposobu Odnośnik do komentarza
Pro kiki Junior Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Tylko ja sądzę, że chyba nie, bo tam są wyprute wnętrzności itp. więc chyba się nie da. Dobra jakoś sobię poradzę z krwią jak nie znajdą sposobu Mam rozumieć, że mogę zamknąć temat? Pisz na PW jak coś. @Zamykam. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi