Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Zrób wizza 80lvl i taxuj na Penonach albo gdzie indziej. Najlepiej na taxi sie dorobic, albo stalowac itemki jak ci dobrze dropią ^~

Edytowane przez stiepan19pl
Opublikowano

Expić zawsze w party share. Dodaj sobie skille z wizza i będziesz mógł robić taxi na penonach po 64 lvlu. Nic więcej się nie poradzi...

Dla co drugiego użytkownika znanych for, główną misją stało się obrażanie innych, zamiast rzeczowego podejścia do sprawy.

Bądź w tej lepszej połowie

Kiepski ze mnie cheater, za to mogę doradzić dobry build ^^

8893.png

Staram się pomóc, jak potrafię. Plus wystarczy na nagrodę :)

http://jestemprzeciwacta.pl/

Zbieramy 500tyś podpisów w sprawie referendum. Wiem że linki są zabronione ale mpcforum wspiera ten sprzeciw.

Opublikowano

mi tam dobrze kasa z pt leci :) przy ratach x15 dużo można w pt zarobić

real-madr_raneshn.png

Absolwent Wyższej Szkoły Robienia Hałasu

Vixen:Warrior/Cler Lv:94 Guild:Marvel Server:PlaySRO(Zeus)

Opublikowano

Najlepiej kasę zarabia się na wyższym lvl'u.Chodzi mi o 10D(90lv+).Jak osiągniesz ten lvl to najlepiej wbijać + do broni.Nie jest to takie łatwe,bo jak wiadomo lucky powders na 10D narazie nie ma,a samymi elkami ciężko się wbija..Ale jeśli już się wbije np.+5 to item można sprzedać za całkiem przyzwoitą cenę.A jak narazie jak mówili panowie wyżej najlepiej grać w pt bo na taxi masz trochę za mały lvl.

sygnl.png
Opublikowano

W samym party idzie nieźle ja na 37lvl-u mam 3kk nazbierane + elki 4 wep 4 prot. Na jakimś 80lvl-u zacznie lecieć tyle, że nie będzie problemu.

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano (edytowane)

To jest epicke ja tak zrobiłem dwa chary do tego mój wizz, Robisz clera do clera ściągasz auto buff auto res do party i masz to konto z głowy, teraz drugi char to bard dajesz buffki guard tambour i dance musisz mieć party ogarnięte żeby nie męczyli o mana cycle (najlepiej żeby tym się zajmował drugi bard a ty wtedy siadasz i masz barda też z głowy (musi byc dwóch bardów) do tego wizz którym sam expisz i tak masz w party 3 swoje chary. Drop i gold z 3 postaci w party, do tego jak sprzedasz wszystko i gold przerzucisz na jedną postać to już robi wrażenie. do tego szansa jak wypadnie sox masz 3/8 a nie 1/8 :). Najlepiej jak ktoś będzie próbował, to niech do barda zakupi jak najszybciej grab peta wtedy ludzie o nic się nie prują że bard siedzi i nic nie robi. :D Polecam taka trójcą iść do cave wtedy efekt jest najlepszy. I nie robić przypadkiem jakiś podobnych nicków tych postaci bo już widziałem typa który biegał wariorem a mc to był cler gdzie war miał nick MakeMeHappy a cler MeToo :P i ludzie zaraz się połapali i typowi na dwa chary ciężko pt znaleźć. Jak ktoś ma wiza na lvl koło 70 i chce tak zrobić to można w 1 dzień spokojnie wbić na pozostałych charach 64lvl bez problemu, używając exp helper scroll (rączka) 100% do tego exp helper scroll 100% wtedy w moment idzie lvl na ongach do 30 a dalej ruszasz się na penony gdzie wyexpisz w moment 54, trzeba pamiętać też żeby chodzić co 2 godziny na CTF gdyż exp jest tam najlepszy z mobów a mając +200% expa więcej to jest moment i 60 wchodzi a wtedy już można polecieć do cave i farmic itemki i gold :) Oczywiście żeby wgl zrobić takie coś potrzebny jest w miare dobry komputer. Mi wszytko chodzi cacy mam 8gb ramu, 4x2.66 procek, karta Radeon HD 6870 Sapphire Toxic 1GB.

@Edit: Party najlepiej mieć takie

1Cler(Twój)

2Bardy(JedenTwój) (Dance skill zwiększa dmg wizów (22~26%) przy 64+lvl

3wizy(JedenTwój)

1warior

@2edit: Dla ciekawskich

po 6 godzinach w cave zarobiłem wczoraj 33m sprzedając itemki+ drop gold

dzisiaj padł sos sword na 64 ogólnie 45m obecnie juz jestem na plus także widzicie gold to nie problem.

Edytowane przez Ziemboru
Opublikowano

To jest epicke ja tak zrobiłem dwa chary do tego mój wizz, Robisz clera do clera ściągasz auto buff auto res do party i masz to konto z głowy, teraz drugi char to bard dajesz buffki guard tambour i dance musisz mieć party ogarnięte żeby nie męczyli o mana cycle (najlepiej żeby tym się zajmował drugi bard a ty wtedy siadasz i masz barda też z głowy (musi byc dwóch bardów) do tego wizz którym sam expisz i tak masz w party 3 swoje chary. Drop i gold z 3 postaci w party, do tego jak sprzedasz wszystko i gold przerzucisz na jedną postać to już robi wrażenie. do tego szansa jak wypadnie sox masz 3/8 a nie 1/8 :). Najlepiej jak ktoś będzie próbował, to niech do barda zakupi jak najszybciej grab peta wtedy ludzie o nic się nie prują że bard siedzi i nic nie robi. :D Polecam taka trójcą iść do cave wtedy efekt jest najlepszy. I nie robić przypadkiem jakiś podobnych nicków tych postaci bo już widziałem typa który biegał wariorem a mc to był cler gdzie war miał nick MakeMeHappy a cler MeToo :P i ludzie zaraz się połapali i typowi na dwa chary ciężko pt znaleźć. Jak ktoś ma wiza na lvl koło 70 i chce tak zrobić to można w 1 dzień spokojnie wbić na pozostałych charach 64lvl bez problemu, używając exp helper scroll (rączka) 100% do tego exp helper scroll 100% wtedy w moment idzie lvl na ongach do 30 a dalej ruszasz się na penony gdzie wyexpisz w moment 54, trzeba pamiętać też żeby chodzić co 2 godziny na CTF gdyż exp jest tam najlepszy z mobów a mając +200% expa więcej to jest moment i 60 wchodzi a wtedy już można polecieć do cave i farmic itemki i gold :) Oczywiście żeby wgl zrobić takie coś potrzebny jest w miare dobry komputer. Mi wszytko chodzi cacy mam 8gb ramu, 4x2.66 procek, karta Radeon HD 6870 Sapphire Toxic 1GB.

@Edit: Party najlepiej mieć takie

1Cler(Twój)

2Bardy(JedenTwój) (Dance skill zwiększa dmg wizów (22~26%) przy 64+lvl

3wizy(JedenTwój)

1warior

@offtop

:O, 100% Szacun, i potwierdzam to co napisał kolega, leci WIELKI +!

I hope life teach you good... I hope...