Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam. Z tej racji że mam pomysł na fajnego "moda" szukam osoby, do współpracy. Chodzi mi o założenie serwera (najlepiej na bez hamachi) i realizacje.Po krótce wam go opisze

Army Mod: Styl gry, na multiplayer polegający na założenie 2 nacji-USA i Rosja (bądź Niemcy). Army mod dlatego że używamy SDK Guns (bronie),vehicles mod (działka i auta),planes mod (samoloty które mają "opcje" bombardowania),tłoki i takie tam. Chodzi mi o stworzenie moda na typ wojsowy, robienie armat i inne takie rzeczy. Co jakiś czas (po zbudowaniu baz i tak dalej) odbędzie się wielka bitwa. Walka między żołnieżami (na serwerze),naloty,wystrzały z tnt. Nieważne pod jaką wersje. Mówię odrazu że mam pirata. Z racji problemów z modem na moim MC chciałbym aby ktoś mi pomógł. Dodatkowo każda nacja będzie miała swoje bronie. USA np m16 a rosja "kałasze" :D. Więc szukam chętnego do założenia serwera.Wymagania:

-Mikrofon

-Minimum 13 lat.

-Umiejętne postawienie serwera na zewnętrzne ip (hamachi w ostateczności)

-Postawowa wiedza na temat modów.

-Oczywiście chęci :P

Dodatkowo gdy się uda,można nakręcić serie. Mam nawet nazwę "Kanciasta armia,czyli wojna w minecraft !" Jeżeli jest jakiś chętny pisać na gg:2778013 albo na skype :gruby5000

Edytowane przez Igron
Opublikowano

Mikro mam.

14 lat mam.

Ale ni cholery nie umiem postawic serwera minecraft hamachi i bez hamachi.

Moj kumpel (5 klasa to chyba 12 lat) potrafi postawic serwer bez hamachi ale bez pluginow.

Jezeli chcesz to moglbym sie go zapytac i moze mial by czas aby pomus postawic serv.

@PS: Czemu "moze mial by czas" choc ma 12 lat? Poniewarz ma szkole muzyczna i chodzi tez na treningi wiec "moze" znalazl by czas. :)