Egg Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Cześć! Nareszcie znalazłem dział na forum który najbardziej pasuje do tego tematu... Przynajmniej mam taką nadzieje. Chodzi tu mianowcie o bardzo ciekawe zajęcie jakim jest pisanie poematów o grach (powiedział artysta z nadzieją o chociaż minimalne zainteresowanie). Zabawa może być dosyć fajna, bo zadanie jest trochę podchwytliwe ponieważ nie możecie pisać ogólnie o grach tylko o głównym bohaterze wybranej przez was gry. Powodzenia :P Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza
SnaleniK Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Minecraft. W minecrafcie chodzi ludkiem i on ma fajne stroje. Koniec. Odnośnik do komentarza
plszakalpl Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 minecraft jest fajny, a ja jestem noobem tajnym fajne? Odnośnik do komentarza
paryfek Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 metin moim życiem wejdźcie na profila to uwierzycie Odnośnik do komentarza
Mroziak ^^ Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Siema siema ziomy, jak tam ? Nakurwiacie w pokemony? Na pierwszym lewelu idziemy do handlarzy, dostaniemy miecz i potki, o których każdy marzy, dobry start to podstawa, później łatwiej będzie, dobrze staty porozdawane, szacunek wszędzie, skille na szóstym lewelu to rzecz oczywista, niczym na czwartej zakładce questów lista, wbijamy aure na eM, odnosimy do twarzy krem, siano już powoli zbieramy, tym właśnie konia dokarmiamy, poziom trzydziesty, sprawa świetna, pierwszy fms i pierwsza śmiertelka, bojowy wierzchowiec, trójząb plus osiem, piękne pająki na pustyni pokryte włosiem. Dalej mi się nie chce pisać,bo chuj. Za wysoka. Odnośnik do komentarza
CS16PLAYER Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Elo elo ! FuBu To Zero ! Tak zaczniemy wiersz cholerna cholero ! Jest FuBu sa metiny sa eventy i jest kowal ! FuBu woli isc do DT niz kurwa wypic browar ! Tak juz sie dzieje w tym pojebanym swiecie ! FuBu to no-lajf zapewne juz to ziomki wiecie ! Gra 24 bez przerwy na jedzenie ! Pozniej bol brzucha i marudzenie ! '' Brzuch mnie mamo boli bo nic nie jadalem '' Bo ten FuBu zastapil metina swym obiadem ! Wszyscy po nim jada... Kurwa dlaczego ? Dlatego ze jest pojebany skumaj to kolego ! To nie jest kurwa wiersz to jest ten pojebany kaftan ! Dlatego fubu w wolnych chwilach gra tez w majnkrafta ! Lubi budowac jak bob budowniczy ! Zbudowal juz nawet sklep obuwniczy ! Ty wolisz wyjsc do laski lub isc do kina ! Podczas gdy fubu dalej w metina pocina ! Takie juz fubu zycie ma przejebane ! I do metna wciagnelo nawet jego mame ! Graja sobie razem ona expi on buffuje ! Gdy jego matka padnie.. fubu rzuca chuje ! Klnie , sie wydziera , dostaje choroby ! Bo pobily go jakiej pojebane nooby ! Koncze juz pisac choc moglbym pisac godzinami ! Ale musze zajac sie zyciem i innymi sprawami ! Podczas gdy fubu dalej bedzie gral ! Tak wlasnie swoje zycie przegral... Odnośnik do komentarza
Uncle Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Szedłem w tibii po m1 i Cat mnie zapierdolił i mpa mi wypadło Odnośnik do komentarza
Egg Opublikowano 15 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 (edytowane) Ciesze się . Widzę, że jeszcze ktoś na tym bożym świecie jest na serio i naprawdę kreatywny . Piszcie dalej ciekawe co będzie Edytowane 15 Czerwca 2011 przez Egg Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi