Radzio150 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 A więc Tak mój serwer stoi zazwyczaj od Poniedziałku do Piątku od 17 00 do 23 00 lub dłużej W weekendy całą noc Mój komputer to 2 X 2.5 GHz Oraz 4gb ram Sieci Hamachi : Kopalnia Zlota1 Kopalnia Zlota2 Kopalnia Zlota3 Kopalnia Zlota4 Kopalnia Zlota5 Kopalnia Zlota6 Hasło To: 12345 Ip: 5.235.168.240 Po wejściu w grę zostaniesz poproszony o rejestracje w tym momencie musisz napisać /register [swoje Hasło] i za każdym razem wpisujemy /login [swoje hasło] Jeżeli ciebie przez pierwsze 15 nie przestanie lagować nie odstraszaj się spróbuj relognąć Po zarejestrowaniu warto dowiedzieć się jakie komendy są dostępne dla graczy czyli /help [od 1 do 5] Naprawdę bardzo zapraszam miła atmosfera dosyć dużo doświadczonych graczy gotowych pomóc Zanim Zaczniesz Budować poproś mnie admina [ Radzio150 ] o wyznaczenie działki i o cuboida Team Speak3 : Ip : prospeak-serwer.eu -> pokój jak narazie niezarejestrowany ale już czekamy na odpowiedź całkiem na dole Kopalnia Złota i hasło 12345 Tutaj Screany z miasta: Aktualnie robimy konkurs na najładniejszą i najbardziej funkcjonalną miejscówkę w mieście Liczy się wielkość, ciekawe wykonanie , zaangażowane konkurs trwa jeszcze 2 dni Przepraszam admów za double temat ale dużo ludzi nie przyszło po poprzedniej reklamie Odnośnik do komentarza
TCQ Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Dubel: http://www.mpcforum.pl/topic/371159-fb-server-kopalnia-zlota-166-hamachi/ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi