sebek92xD Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Siemacie Tak jak w temaci Prosze o pomoc odwdziecze sie jak cos moje gg 418983 Odnośnik do komentarza
chaterchater Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 przez stereo mix? Odnośnik do komentarza
SnaleniK Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Przyłóż mikrofon do głośnika Odnośnik do komentarza
nuclear1985 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Ustaw nagrywanie bezposrednio z karty dzzwiekowej, tak jak napisal UP "Stereo mix" mozesz tez miec "what u hear". everythingfou - sprawdź to. Odnośnik do komentarza
sebek92xD Opublikowano 15 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Ustaw nagrywanie bezposrednio z karty dzzwiekowej, tak jak napisal UP "Stereo mix" mozesz tez miec "what u hear". Tylko jak ja mam to zrobic nie do konca o to mi chodzilo jak to ogarnac na ts czy w systemie ? Odnośnik do komentarza
paryfek Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 na w7 start > panel sterowania > dźwięk > nagrywanie > Mikrofon "wyłącz" > powinieneś mieć zielonego ptaszka przy "miks stereo" lub teamspeak > settings > options > capture > Capture device : wybierasz "miks stereo" Odnośnik do komentarza
grzesieli Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 trzeba pobierac cos ? Odnośnik do komentarza
TheeGabcioPL Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Nie nie trzeba. Odnośnik do komentarza
Franko_1998 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Jak nie masz stereomiksu w panelu (ja nie miałem) to ściagnij stery od karty dźwiękowej i wszystko powinno śmigać. Jak mnie długo nie ma na Skype i słucham co mówią np. gdzie ten Franek? co go tak długo nie ma? to puszczam przez miks trolololo song, a później się odzywam Odnośnik do komentarza
mati18137 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Jak nie masz stereomiksu w panelu (ja nie miałem) to ściagnij stery od karty dźwiękowej i wszystko powinno śmigać. Jak mnie długo nie ma na Skype i słucham co mówią np. gdzie ten Franek? co go tak długo nie ma? to puszczam przez miks trolololo song, a później się odzywam Ale z Ciebie troluch, trololool Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.