Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jak Puszczac Muzyke Z Windowsa Na TeamSpeak3

sebek92xD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ustaw nagrywanie bezposrednio z karty dzzwiekowej, tak jak napisal UP "Stereo mix" mozesz tez miec "what u hear".

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

Ustaw nagrywanie bezposrednio z karty dzzwiekowej, tak jak napisal UP "Stereo mix" mozesz tez miec "what u hear".

Tylko jak ja mam to zrobic nie do konca o to mi chodzilo :( jak to ogarnac na ts czy w systemie ?

Opublikowano

na w7

start > panel sterowania > dźwięk > nagrywanie > Mikrofon "wyłącz" > powinieneś mieć zielonego ptaszka przy "miks stereo"

lub

teamspeak > settings > options > capture > Capture device : wybierasz "miks stereo"

• 1 rok później...
Opublikowano

Jak nie masz stereomiksu w panelu (ja nie miałem) to ściagnij stery od karty dźwiękowej i wszystko powinno śmigać. Jak mnie długo nie ma na Skype i słucham co mówią np. gdzie ten Franek? co go tak długo nie ma? to puszczam przez miks trolololo song, a później się odzywam :D

Opublikowano

Jak nie masz stereomiksu w panelu (ja nie miałem) to ściagnij stery od karty dźwiękowej i wszystko powinno śmigać. Jak mnie długo nie ma na Skype i słucham co mówią np. gdzie ten Franek? co go tak długo nie ma? to puszczam przez miks trolololo song, a później się odzywam :D

Ale z Ciebie troluch, trololool

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...