Ziemniak99 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Witam Szukam PROFESJONALNEJ POMOCY przy instalacji, odpalaniu i opiece nad fish botem pod PL na systemach operacyjnych XP 32 BBp i win. 7 64 oraz 32 BBP po skończonej pomocy [danie działającego bota obejść itd... daję doładowanie do telefonu o kwocie 2ZŁ jeżeli ktoś nie ufa mogę przez allegro [ironia o 2zł] jeżeli myślisz, że jestem noob`em i nie umiem sam zrobić tłumaczę: mój komputer nie był kupowany w Polsce i ma zupełnie inne części ni chuja nie idzie odpalić tu bota jeżeli mi pomożesz - zapłacę Chętni gg: 8113699 preferowany kontakt poprzez mikrofon Odnośnik do komentarza
UppsiK Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 http://www.mpcforum.pl/topic/372297-tut-spis-wszystkiego-co-potrzebne-do-lowienia/ dydzio00 1 Odnośnik do komentarza
6rw5nbxn Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 http://www.mpcforum.pl/topic/372297-tut-spis-wszystkiego-co-potrzebne-do-lowienia/ spam? zbieram - League of Legends Nick:Menelov Obecnie gram tylko ranked Odnośnik do komentarza
Ziemniak99 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 u mojego kumpla [robiłem jemu] działa bez zarzutu stoi już tylko 40 botów ale dobre i to ja mam zajebistego kompa pójdzie z 120+ jak procek pozwoli jednak u mnie jest problem z tym botem jeżeli ktoś pyta jak zrobiłem 100x 30lvl już mówię stawiałem bota na zwierzaki czy coś sam zbierał kasę itd wbiło się 30lvl i bociłem na shark bocie zarobiłem se na kompa za 20 koła i teraz się nie kręci ;/ Odnośnik do komentarza
Zoomix Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 #UP: To nie topic pochwalmy się swoim komputerem lub napiszmy o wymarzonym ( nie wnikam w to czy masz taki czy nie ) ja mam swój za 4 k zł i mam to w nosie więc nie pisz spamu #TOPIC: Podaj jakieś parametry kompa , jaki błąd wyskakuje bo nie pomożemy ... mają wąty do mojej sygnatury Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi