Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PedoĐres

Gość Mounthains

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Miałem pozwolenie od M@nk'a na używanie tego konta, gdyż z konta Magot666 od dawna nie korzystam. Zostało ono dawno zbanowane (bodajże w marcu) i od tamtego czasu nawet na nie, nie zaglądałem.

~ PedoĐres

@Mouthains (down)

Nikt Cię nie obwinia :P.

Edytowane przez Red Wolf

hih_by_deyroshu-d64eldi.png

@kiedyś Red Wolf 

Opublikowano

~ PedoĐres

Ch*j mnie to obchodzi , multiacc to multiacc i perm powinien być , niedawno tak napie*dalał posty na Maggot666 kutas zjebany więc niech wykurwia , napisałem mu w komencie o multi acc to napisał że ma perma na Maggot666 , i ch*j mnie obchodzi że ma pozwolenie od jakiegoś ciula, Administracja też ma coś tu do powiedzienia skurwielu.

@top

Mou , perm powinien być jak ch*J !

Tak samo te konto to jego 3 multi acc:

To jest ukryta treść, proszę

Dowód zobaczcie jego komentarze i w profilu Saper'a

To jest ukryta treść, proszę

beztytuuyfy.png

WIĘC WYKURWIAJ RED WOLF JAK SIĘ NIE ZNASZ !

Opublikowano (edytowane)

Następnym razem grzeczniej. Rzadko kiedy offtopuje, dlatego też przepraszam za ten post, ale muszę Ci (TheErnesto) jakoś odpowiedzieć, hm?

Po pierwsze: Pisałem w imieniu Magotta/ PedoDres'a/ CTD., więc następnym razem "pakerze" patrz do kogo, co i jak piszesz. Następna rzecz to to, iż pozwolenie dostał od Administracji (M@nek jest Globalnym Moderatorem) .

"Więc wyku*wiaj, jak się nie znasz" <- tak ładnie napisałeś, że musiałem zacytować ;). Pozdrawiam i proszę Cię Mou, nie pozostawiaj wyjaśnionych tematów otwartych, bo widzisz co się dzieje, jeżeli ludzie mają możliwość pisania w nich.

Dziękuję, ~Red Wolf.

@PS.

Od "sku*wieli" to możesz wyzywać kolegów, a nie Mnie -.-.

Edytowane przez Red Wolf

hih_by_deyroshu-d64eldi.png

@kiedyś Red Wolf 

Opublikowano (edytowane)

To są moi starzy "przyjeciele" z działu DarkOrbit.

Racja, miałem te konto CTD., ale przez to że zajrzałem do DarkOrbit zostałem zbanowany. Lecz na tym (Pedodres) staram się być spokojny, gdyż nick mi się podoba i omijam darkorbit'a (głównie fanart i pogaduszki).

Dziękuję Mou.

Dziękuję Red Wolf.

tak P.S. TheErnesto, nie wiem kim jesteś, ale widze że sam masz multiacc.

Edytowane przez PedoÐres

wsrh2.png

Nie wykonuję zleceń. Jeśli pomimo tego dostałeś ode mnie sygnaturkę, czuj się wyróżniony ^^

Opublikowano

Ch*j mnie to obchodzi , multiacc to multiacc i perm powinien być , niedawno tak napie*dalał posty na Maggot666 kutas zjebany więc niech wykurwia , napisałem mu w komencie o multi acc to napisał że ma perma na Maggot666 , i ch*j mnie obchodzi że ma pozwolenie od jakiegoś ciula, Administracja też ma coś tu do powiedzienia skurwielu.

@top

Mou , perm powinien być jak ch*J !

Tak samo te konto to jego 3 multi acc:

http://www.mpcforum.pl/user/333925-ctd/

Dowód zobaczcie jego komentarze i w profilu Saper'a

http://www.mpcforum.pl/user/191794-sapermt2/page__st__30

beztytuuyfy.png

WIĘC WYKURWIAJ RED WOLF JAK SIĘ NIE ZNASZ !

Pozdrawiam Ciebie SaperMT2 :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...