Omek Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Cześć Mam zamiar zakupić BF2+ Dodatki tutaj moje pytanie . Czy ogólnie przez neta gra spora liczba graczy ? Bo ogólnie kupuję to grę do rywalizacji z innymi playersami . Z góry thanks . Odnośnik do komentarza
ZiolkoJr Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Może to nie to samo co w BC2, ale nie ma na co narzekać, pobierasz najnowsze patche i grasz, jak wyczaisz dobry serwer to możesz ciągle grać na jednym, a graczy będzie full. To nie problem. Odnośnik do komentarza
Omek Opublikowano 15 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Tzn jak patche ? Polega to na tym samym co np patchery cod-a od wersji 1.0 do 1.7? Odnośnik do komentarza
ZiolkoJr Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Tak, tyle że tutaj jest tylko 1.41, a potem 1.51 jakoś tak idą te numerki Odnośnik do komentarza
Omek Opublikowano 15 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Tak, tyle że tutaj jest tylko 1.4, a potem 1.51 jakoś tak idą te numerki weź mi to ogarnij bo w sprawach BFa jestem ciemny,a z chęci bym pograł sobie przez neta ;D Jak możesz podaj mi kolejność tych patchy znaleźć już znajdę . Odnośnik do komentarza
ZiolkoJr Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 http://www.ea.com/pl/downloads Po lewej na dole musisz wybrać gierkę i Patch, wyszuka Ci dwa patche 1.41 wybieraj ten przy którym pisze, że liczba elementów do pobrania ma więcej niż 0 bo ten co ma 0 jest zdupczony. Jak nie będziesz miał graczy na patchu 1.41 to napisz, a podeślę Ci ten nowszy. Odnośnik do komentarza
Omek Opublikowano 15 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Ok dzięki Mam jeszcze jedno pytanie . Jeżeli bd grał przez neta to moje statystyki bd aktualizowane na jakiejś stronie ? Muszę gdzieś robić konto ? Odnośnik do komentarza
ZiolkoJr Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Nie, nie ma tutaj takiego super ultra zaawansowanego systemu jak w BC2, BFH czy P4F ;D Odnośnik do komentarza
Omek Opublikowano 15 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Czyli co ? Gram sobie w grze wbiję lvl wyjdę z gry i nie mam tego co nabiłem ? Odnośnik do komentarza
ZiolkoJr Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Oczywiście że masz tylko nie możesz tego kontrolować na jakiejś stronce, twój postęp zapisuje się w grze, wbijesz lvl to ciągle go masz, tylko jak już będziesz grał to nie zdziw się jak wbijesz lvl, a po następnym wejściu na serwer nie będziesz go miał. Statystyki w BF2 aktualizują się z mniej więcej 2 dniowym poślizgiem czyli nie ma się co martwić o poziomy, no i jeśli chcesz nabijać coraz wyższe levele to musisz grać na serwerach rankingowych pamiętaj o tym. Odnośnik do komentarza
Omek Opublikowano 15 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Oczywiście że masz tylko nie możesz tego kontrolować na jakiejś stronce, twój postęp zapisuje się w grze, wbijesz lvl to ciągle go masz, tylko jak już będziesz grał to nie zdziw się jak wbijesz lvl, a po następnym wejściu na serwer nie będziesz go miał. Statystyki w BF2 aktualizują się z mniej więcej 2 dniowym poślizgiem czyli nie ma się co martwić o poziomy, no i jeśli chcesz nabijać coraz wyższe levele to musisz grać na serwerach rankingowych pamiętaj o tym. Ok wielkie dzięki A mam ostateczne pytanie Wbijając lvl odblokowuje mi się jakiś ekwipunek ? Czy po prostu mam to samo cały czas ? Odnośnik do komentarza
ZiolkoJr Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Możesz mieć to samo cały czas, ale nie musisz Nie pamiętam już w jaką, ale wchodzisz w jakąś zakładkę bodajże "ODBLOKOWANIA" czy coś w tym stylu i przy broni która możesz zdobyć masz taką kłódkę (otwartą) klikasz na to i twoja broń jest odblokowana, jedynie żeby nią zagrać to jak już masz się odrodzić to przy ekwipunku zmieniasz bronie wedle upodobania Mam nadzieję, że dobrze to wszystko spamiętałem , Odnośnik do komentarza
Omek Opublikowano 15 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Ok wiem co chciałem . Wielkie danke . Możesz zamknąć . Odnośnik do komentarza
ZiolkoJr Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Ok wiem co chciałem . Wielkie danke . Możesz zamknąć . /// Zamykam Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi