Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Grywalność MP w Bf2

Omek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć Mam zamiar zakupić BF2+ Dodatki tutaj moje pytanie .

Czy ogólnie przez neta gra spora liczba graczy ?

Bo ogólnie kupuję to grę do rywalizacji z innymi playersami .

Z góry thanks .

9368_gold.png

Opublikowano

Może to nie to samo co w BC2, ale nie ma na co narzekać, pobierasz najnowsze patche i grasz, jak wyczaisz dobry serwer to możesz ciągle grać na jednym, a graczy będzie full. To nie problem.

Opublikowano

Tak, tyle że tutaj jest tylko 1.4, a potem 1.51 jakoś tak idą te numerki ^^

weź mi to ogarnij bo w sprawach BFa jestem ciemny,a z chęci bym pograł sobie przez neta ;D

Jak możesz podaj mi kolejność tych patchy znaleźć już znajdę .

9368_gold.png

Opublikowano

To jest ukryta treść, proszę

Po lewej na dole musisz wybrać gierkę i Patch, wyszuka Ci dwa patche 1.41 wybieraj ten przy którym pisze, że liczba elementów do pobrania ma więcej niż 0 bo ten co ma 0 jest zdupczony.

Jak nie będziesz miał graczy na patchu 1.41 to napisz, a podeślę Ci ten nowszy.

Opublikowano

Ok dzięki :D Mam jeszcze jedno pytanie .

Jeżeli bd grał przez neta to moje statystyki bd aktualizowane na jakiejś stronie ?

Muszę gdzieś robić konto ?

9368_gold.png

Opublikowano

Oczywiście że masz tylko nie możesz tego kontrolować na jakiejś stronce, twój postęp zapisuje się w grze, wbijesz lvl to ciągle go masz, tylko jak już będziesz grał to nie zdziw się jak wbijesz lvl, a po następnym wejściu na serwer nie będziesz go miał. Statystyki w BF2 aktualizują się z mniej więcej 2 dniowym poślizgiem czyli nie ma się co martwić o poziomy, no i jeśli chcesz nabijać coraz wyższe levele to musisz grać na serwerach rankingowych pamiętaj o tym. ;)

Opublikowano

Oczywiście że masz tylko nie możesz tego kontrolować na jakiejś stronce, twój postęp zapisuje się w grze, wbijesz lvl to ciągle go masz, tylko jak już będziesz grał to nie zdziw się jak wbijesz lvl, a po następnym wejściu na serwer nie będziesz go miał. Statystyki w BF2 aktualizują się z mniej więcej 2 dniowym poślizgiem czyli nie ma się co martwić o poziomy, no i jeśli chcesz nabijać coraz wyższe levele to musisz grać na serwerach rankingowych pamiętaj o tym. ;)

Ok wielkie dzięki :D

A mam ostateczne pytanie :D

Wbijając lvl odblokowuje mi się jakiś ekwipunek ?

Czy po prostu mam to samo cały czas ?

9368_gold.png

Opublikowano

Możesz mieć to samo cały czas, ale nie musisz ;)

Nie pamiętam już w jaką, ale wchodzisz w jakąś zakładkę bodajże "ODBLOKOWANIA" czy coś w tym stylu i przy broni która możesz zdobyć masz taką kłódkę (otwartą) klikasz na to i twoja broń jest odblokowana, jedynie żeby nią zagrać to jak już masz się odrodzić to przy ekwipunku zmieniasz bronie wedle upodobania :D

Mam nadzieję, że dobrze to wszystko spamiętałem ^^,

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...