Skocz do zawartości

[Q] Grywalność MP w Bf2

Omek

Rekomendowane odpowiedzi

http://www.ea.com/pl/downloads

Po lewej na dole musisz wybrać gierkę i Patch, wyszuka Ci dwa patche 1.41 wybieraj ten przy którym pisze, że liczba elementów do pobrania ma więcej niż 0 bo ten co ma 0 jest zdupczony.

Jak nie będziesz miał graczy na patchu 1.41 to napisz, a podeślę Ci ten nowszy.

Oczywiście że masz tylko nie możesz tego kontrolować na jakiejś stronce, twój postęp zapisuje się w grze, wbijesz lvl to ciągle go masz, tylko jak już będziesz grał to nie zdziw się jak wbijesz lvl, a po następnym wejściu na serwer nie będziesz go miał. Statystyki w BF2 aktualizują się z mniej więcej 2 dniowym poślizgiem czyli nie ma się co martwić o poziomy, no i jeśli chcesz nabijać coraz wyższe levele to musisz grać na serwerach rankingowych pamiętaj o tym. ;)

Oczywiście że masz tylko nie możesz tego kontrolować na jakiejś stronce, twój postęp zapisuje się w grze, wbijesz lvl to ciągle go masz, tylko jak już będziesz grał to nie zdziw się jak wbijesz lvl, a po następnym wejściu na serwer nie będziesz go miał. Statystyki w BF2 aktualizują się z mniej więcej 2 dniowym poślizgiem czyli nie ma się co martwić o poziomy, no i jeśli chcesz nabijać coraz wyższe levele to musisz grać na serwerach rankingowych pamiętaj o tym. ;)

Ok wielkie dzięki :D

A mam ostateczne pytanie :D

Wbijając lvl odblokowuje mi się jakiś ekwipunek ?

Czy po prostu mam to samo cały czas ?

9368_gold.png

Możesz mieć to samo cały czas, ale nie musisz ;)

Nie pamiętam już w jaką, ale wchodzisz w jakąś zakładkę bodajże "ODBLOKOWANIA" czy coś w tym stylu i przy broni która możesz zdobyć masz taką kłódkę (otwartą) klikasz na to i twoja broń jest odblokowana, jedynie żeby nią zagrać to jak już masz się odrodzić to przy ekwipunku zmieniasz bronie wedle upodobania :D

Mam nadzieję, że dobrze to wszystko spamiętałem ^^,

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający forum [Q] Grywalność MP w Bf2   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...