Phoenix. Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Witam. Postanowiłem zrobić swój serwer. Pobrałem wszystkie pliki, navicat, Virtual PC etc.. Pliki wypakowałem, ale gdy chcę zainstalować Virtual PC wyskakuje taki błąd: O co chodzi? Z Internetem jestem połączony, bo np. metek, strony www działają normalnie, wszystko śmiga... Dodam, że mam Windows Vista. Pomoże ktoś? Bardzo mi na tym zależy i wynagrodzę za to Z góry dziękuję i pozdrawiam, PhoEnix9332! Odnośnik do komentarza
Glinka. Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Pobierz VirtaulPC z innej strony jeżeli nie będzie działać możesz też pobrać VirtualBOXa (jest lepszy) Phoenix. 1 Odnośnik do komentarza
Phoenix. Opublikowano 15 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 (edytowane) Ok, dziękuje. A powiedz mi, jak sprawdzić IP z hamachi? @Edit znalazłem, gapa ze mnie Edytowane 15 Czerwca 2011 przez PhoEnix9332 Odnośnik do komentarza
Glinka. Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 W głównym oknie w hamachi masz: Phoenix. 1 Odnośnik do komentarza
Phoenix. Opublikowano 15 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 (edytowane) Ok, teraz mam pytanie dot. tego, jak włączyć serwer? Zrobiłem spol, uruchamiam konto passami, które już były do plików mcncc.com, czyli Rain, hasło 12345 i pisze "Zostaniesz połączony z serwerem" i nic się nie robi... o co może chodzić? @Edit WBIŁEM!!! Edytowane 15 Czerwca 2011 przez PhoEnix9332 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi