Maxii Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 coraz częściej widze TuT'y ,że od 70 do Red lasu się można wybrać. Więc co lepsze V2 czy red las ? Wojownik mental 70 , sprawdzałem i daje rade w Red za Odpowiedzi będą +/- z góry Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sudaczek Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 (edytowane) Jeśli to global to nadal V2. Jest bardziej opłacalne. Exp nadal większy i nie walą przeszywki. Poza tym w Red nic nie dropniesz a w V2 marmurki, tarcze na 61 i czasem wybonowana biżuteria @+ Edytowane 15 Czerwca 2011 przez MaŁy15 Maxii 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vaughn Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 v2 do 80 potem red las polanka Maxii 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxii Opublikowano 15 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 na PL'u mi chodzi @UP do 80 w v2 ? męczarnia będzie ;| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiekex Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 w v2 exp do 75-78 a potem do lasu ciśnij. Albo jak chcesz zarobić to wyjdź z v2 i bij metki w dt Maxii 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sudaczek Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 na PL'u mi chodzi @UP do 80 w v2 ? męczarnia będzie ;| Pierścionki expa i jedziesz ;] Poza tym drop Maxii 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marock Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 do 80 lvla dajesz w v2 na szponach. później polanka w red lesie. Maxii 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxii Opublikowano 15 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 a Grota ? ja się na grote napaliłem ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sudaczek Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 a Grota ? ja się na grote napaliłem ;d Mentalem ciężko Buff + abs na strzały Bony na absorbowane PŻ Jednym zdaniem : Nie za prędko Maxii 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxii Opublikowano 15 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Dobra , dzięki wszystkim , + rozdane. Do 78 posiedze w Grocie ,a potem do znudzenia DT i zobaczy się póżniej. Proszę o zamkniecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi