Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Parę sposobów na "Error Code 204"

Gość Equ.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na początek powiem, że i może poradnik nie jest tak bardzo przydatny, ale w tym dziale takiego nie znalazłem.

Sposób nr.1

Podmień folder HackShield.

Twój HackShield, może mieć wrodzony błąd, przez twoje cheaty na PC. Został on po prostu "uszkodzony"

Upload HackShielda by Lenart

http://www.speedyshare.com/files/28987464/HShield.rar

Osobista ocena sposobu : Mnie pomógł, ale jedynie na laptopie z Win 7 32bit. Na PC WinXP nie zadziałało.

Sposób nr.2

Całkowite Usunięcie HackShield

Przeze mnie nie polecane. Po usunięciu nic mi się nie włącza, ale paru użytkownikom zadziałało, więc spróbuj! Na wszelki wypadek powinieneś mieć instalkę!

Sposób nr.3

1. Wejdź do folderu HS.

2. Przejdź do Update.

3. Włącz autoup.exe

HackShield w tej chwili się uploaduje po czym jest czysty, jak nowy. Działa w większości przypadków.

Sposób nr.4

Po prostu wyłącz, wszystkie, ale to wszystkie programy chociaż trochę hamujące internet, takie jak :

-komunikatory

-przeglądarkę

-różne programy "niby" przyspieszające internet. W przypadku gier "strzelaninek", takie gówienko, tylko wszystko spowalnia.

Może pomóc także wyłączenie swojego programu przeciwko wirusom (antywirus)

Sposób nr.5 - Dla trochę mniej myślących

Zrestartuj swój komputer! Mógłbyc to tylko tymczasowy błąd. Jeśli Error pojawia ci się znowu, to spróbuj sposobów powyższych. Jeśli nic ci to nie dało, pozostaje najprawdopodobniej reinstall gry.

Dziękuje.

Jeszcze raz dodaje, że na forum nie ma takiego poradnika, a występują coraz to nowsze tematy, związane z Error Code'm 204.

Tutorial przygotowany dla mpcforum.pl przez użytkownika Equ. Całkowity zakaz kopiowania!

Opublikowano
Mnie pomógł, ale jedynie na laptopie z Win 7 32bit. Na PC WinXP nie zadziałało.

zapomniałem tam dopisać że mam win 7 x64, dla tego może nie działać na Xp

Opublikowano

@UP

Akurat mi działa sposób nr.3

Tak w ogóle.. skąd wiesz? Masz ten problem w tej chwili, czy tylko sobie wymyślasz, aby nabić kolejny post?

Jeśli masz to zwracam honor. Po prostu jestem na to uczulony. W sensie na ludzi, którzy się wypowiadają, a gówno wiedzą.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Sprawdzałem każdy sposób na PC XP. Nic nie działa, poleciał również reinstal gry na partycje C (z windowsem), to też nie pomaga ;/ nie wiem co robic

sygnaturkalow.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...