Skocz do zawartości

Jakie słuchawki?

Gość daronian

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie, niestety stoję przed trudnym wyborem słuchawek komputerowych. Będą one w szczególności do gier i słuchania muzyki.

Mój budżet to max. 200zł. Proszę o naprawdę godne propozycje, a nie jakieś byle co.

Pozdrawiam

Creative Fatal1ty - wziąłem je sobie, podłączyłem do iPoda w samolocie, jestem w hotelu i nie działają... rozbieram je i się złącza przepaliły, a więc nie!

PS. To nie wina iPoda, bo to był tylko jeden taki manewr... do gier ogólnie Multi Player FFP

Polecam:

- Creative Fatality

Jeżeli jesteś w stanie przeznaczyć jakieś 250zł to naprawdę polecam:

- SteelSeries Siberia Czerwone V2 z mic

Używałem zarówno Creativ jak i Steely.

Jeżeli miałaby być to różnica 40-50 zł. , a chcesz mieć dobry sprzęt to wybrałbym na Twoim miejscu SteelSeries Siberia V2.

Ja również polecam SteelSeries Siberia V2, można je dostać do 200zł. Sam takie posiadam i jestem z nich bardzo zadowolony
Polecam:

- Creative Fatality

Jeżeli jesteś w stanie przeznaczyć jakieś 250zł to naprawdę polecam:

- SteelSeries Siberia Czerwone V2 z mic

Używałem zarówno Creativ jak i Steely.

Jeżeli miałaby być to różnica 40-50 zł. , a chcesz mieć dobry sprzęt to wybrałbym na Twoim miejscu SteelSeries Siberia V2.

Ale czy kurwa nie rozumiecie, że to jest szajstwo?

Fatality/Siberia = Medusa za 50 zł...

Innym razem.

Na pewno nie kupuj tych SteelSeries ani Fatality, na każdym forum o słuchawkach powiedzą ci, że to przereklamowany syf. Ci co to polecają, pewnie nie słyszeli innych słuchawek.

Popatrz na to, co ci podał Bogusuaf.

Słuchawki to nie wszystko, karta dźwiękowa też jest potrzebna do dobrego dźwięku.

//Zakaz gifów-Dektored

ja tyż polecam creative fatality

beka z tego wyżej co się spina i 50% postów w temacie jest jego

Kolega ma fatality i po pół roku mu się rozjebały.. Ciągle ma jakieś przebicia i lewa słuchawka mu nie działa -.- Fatality to dno.

Ja mam jakieś Pioneera za 90zł pierdonałem nimi nie raz z całej siły o biurko nadal działają jak działały.

1318007489-U170772.png

Sygnatura by

TamiS

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum Jakie słuchawki?   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...