Muncher Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 (edytowane) Witam wszystkich serdecznie, Dnia 18 czerwca powstaje nowy serwer Minecrafta, póki co tylko na niecałe 20 slotów ale jest to tylko i wyłącznie maszynka testowa. Serwer będzie rozbudowywany / przenoszony do lepszych serwerowni wraz z rozwojem. W związku z tym potrzebuję ludzi chętnych do pomocy przy serwerze. Ilość miejsc ograniczona ( nie więcej niż 7 osób )! Co mogę obiecać? - podjęcie wszelkich starań aby serwer jak i ekipa stały się popularne - GWARANCJĘ że serwer nie upadnie z powodu braku środków, jestem osobą dorosłą, mam pracę więc i płynność finansowa jest. - działanie pod prężnie rozwijaną marką Internetową Wzór podania: Imię: Pseudonim: Czy posiadasz oryginalnego Minecrafta: Wiek: Płeć: Co nie co o sobie: Czy masz jakieś doświadczenie w zarządzaniu serwerem: Jaką posadę chciałbyś zająć: Ponadto na PM należy wysłać adres e-mail lub numer gg w celu lepszego kontaktu z kandydatami. Pozdrawiam, Muncher @Edit: Kilka poprawek w formatowaniu tekstu. Edytowane 15 Czerwca 2011 przez Muncher skar 1 Odnośnik do komentarza
TCQ Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Pisz w temacie: http://www.mpcforum.pl/topic/358673-zapisy-na-lets-play-oraz-wsplna-gr/ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi