menelisko Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Witam, mam problem z logowaniem i nie wiem jak sobie z tym poradzić. Odpalam silka wpisuje ID i PW klikam connect i nic się nie dzieje, i tak za każdym razem, proszę o w miarę szybka pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziemboru Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 (edytowane) Server sie zwiesił na chwile obecna jest Check @No byś widział jak nas zwiesiło na penonach z 40 ludzi ginęło po kolei :P a po 10 minutach DC :P Elite_Sro 2 już działa <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<17:30 Edytowane 15 Czerwca 2011 przez Ziemboru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aQua Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Mówisz o Esro_2? Maja problemy z login serverem. Server jak na razie off. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
menelisko Opublikowano 15 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 teraz Off wiem, ale udało mi się rozwiązać problem samemu klikałem conncet co 10 sec az w końcu wyskoczyło dc potem już mnie zalogowało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
valenar Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 #no to zamykam LifeSro FusionRoad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi