Nawalony Operator Kombajnu Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Witam Chciałbym się poradzić jakie quinty/runy są lepsze dla vlada. W szczególności quinty bo już mam prawie wszystkie seale i glyphy pod ap per lvl oraz marki pod magic penetration i myśle że są dobrze rozdane. Ale chciałbym się spytać czy lepsze są quinty pod hp czy pod ap ? I jeszcze jaką postacią do mogę zagrać po vladzie bo nie potrafie się przestawić ( grałem już kassadinem WW i mordekaiserem ) i średnio mi się podobali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piteruum Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Vlad powiadasz? Ap jak najbardziej , hp bedzie duzo i bedzie mial ladne przybicie. kometa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faqz Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Marki mpene, seale hp per lvl/hp (ew ap ale wg mnie jest tego za mało na sealach), glyphy ap per lvl, quinty ap/hp (ja polecam ap). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neoo2121 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Najlepiej AP. Vlad z passywki z AP dostaje dodatkowe HP więc, lepiej AP. Wiem bo vladem mam zagranych ponad 150 gier rankingowych. Próbowałem AP, Flat HP, Move speed i najbardziej AP mi pasuje. zbyt duża sygnatura / Enzil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nawalony Operator Kombajnu Opublikowano 15 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Na odwrót też ale lepiej chyba wyjdzie jeśli kupie na ap Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi