Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem ;/ ;/

nepara

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, pisze ten temat ponieważ mam poważny problem i nie wiem jak go rozwiązać. Gdy gram w Metina po ok. 30 min komp sie sam wyłącza tak jak by ktoś go z kontaktu wyłączył. Niewiem czemu tak jest i z jakiego powodu. To sie dzieje nie tylko w metina, zauwazylem ze to samo zjawisko nastepuje z innymi grami przez internet. ;/ ;/ ;/ ;/ Prosze o POMOC !!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

moim zdaniem to ci się karta graficzna przegrzewa lub procesor, zanieś komputer do serwisu to się dowiesz. albo go wyczyść, może to coś pomoże.

Opublikowano

Kolega powyżej mówi prawdę. Przyczyną wyłączania się kompa może być też zasilacz... Ściągnij program everest i napisz ile stopni ma procek i karta grafy po 15-20 minutach grania.

90921442.png
Opublikowano

Tez tak mialem poprostu ci sie karta przegrzewa . Poszlem do serwiesu naprawili i dziala ;p

Jeśli spodobała Ci się moja wypowiedz lub porada . Kliknij symbolicznego plusa

Jednak jeśli uważasz , że to co napisałem to bzdura i głupoty stawiaj minus

^^.

Pozdrawiam !.

Opublikowano
Witam, pisze ten temat ponieważ mam poważny problem i nie wiem jak go rozwiązać. Gdy gram w Metina po ok. 30 min komp sie sam wyłącza tak jak by ktoś go z kontaktu wyłączył. Niewiem czemu tak jest i z jakiego powodu. To sie dzieje nie tylko w metina, zauwazylem ze to samo zjawisko nastepuje z innymi grami przez internet. ;/ ;/ ;/ ;/ Prosze o POMOC !!!!!!!!!!!!!!!

Mam to samo na laptopie ale na grach z większymi wymaganiami...

Wyłącz wszystkie nie użyteczne programy typu GG,Skype,foldery otwarte,strony itp.

Nie wyłączaj programów systemowych jak masz na pasku!

To zmniejsza obciążenie kompa i powinno pomóc...

Opublikowano

Ja pierdole po co 550 takich samych odpowiedzi zostało wytłumaczone. Widzicie co się dzieje jak owned! nie zamknie tematu a potem sapy macie

@topic polecam kupić nowego kompa chyba że komp jest nowy to znaczy że coś jest zdygane.

Problemem może być też slaby zasilacz po prostu nie wytrzymuje przeciążenia

lastfmred.gif

• 1 rok później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...