rowerrek Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 (edytowane) Siema, czy może ktoś mi krok po kroku wyjaśnić co zrobić aby zmienić dany ulepszacz w itemie? Zrobiłem potrzebne itemy w rafine_proto i ID 801-809 Dodałem w item_proto do tabelki rafine_set w kolejności potrzebnych ulepszaczy od 801 do 809. Czyli: item+0 801 item+2 802 item+3 803 Po resecie gdy chce ulepszać nie da się przeciągnąć przedmiotu, okno ulepszania się nie pojawia lub pojawia się napis: ten przedmiot bedzie dostepny pozniej" Co mam robić? Edytowane 15 Czerwca 2011 przez rowerrek Odnośnik do komentarza
Sensual Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 a tak w ogóle to po resecie są zapisane zmiany ? nadal jest tak jak ustawiłeś? Your superman is here, bitch! Odnośnik do komentarza
rowerrek Opublikowano 15 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 (edytowane) Wszystko robie komendą: /reload Jestem w 100% pewien ,że to działa ponieważ jeśli dam w rafine_set np. 1 to do ulepszenia potrzebne jest tylko 200yang (ulepszacze na miecz+1) Dodam jeszcze ,że robi mi się tylko tak jeśli używam nowych ulepszaczy, tych które sam wprowadziłem. Mógłby ktoś dać quera do byle jakiego ulepszacza?? Edytowane 15 Czerwca 2011 przez rowerrek Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi