Ikolo Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 (edytowane) Witam pisze bo mam problem z tym exp botem. na kamermodzie: po 5-10 minutach uzywania bota nagle pojawia mi sie blad z Fireworkiem jakos ak cos tam 2.2.2 i potem sie wylacza. Bot troche pobije potworki a potem staje i nic nie robi na pl bez kamermoda: wykrywa mi hacka jest HACK_SHIELD DETECTED_GAME_HACK a jesli zablokuje ten folder z hsield to wtedy na nowo mi sie torrent pobiera ale potem zatrzymuje sie i wyskakuje ze nie moze pobrac czy cos bo folder jest zablokowany HELLP !!!! @EDIT BOT TO : ExpIsEasyV3.0 a i uzywam bez zadnych injectorow itp Edytowane 15 Czerwca 2011 przez Ikolo Opcja szukaj pomaga Odnośnik do komentarza
MrPiotrek122 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Zainstaluj net frameworka 3.5/4.0 i bedzie dzialac Odnośnik do komentarza
Ikolo Opublikowano 15 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 ok ale przy instalacji net frameworka 3.5 wyskakuje ze blad instalacji czemu ? moze dlatego ze mam frameworka 2.2 cos tam jak go usunac ? Opcja szukaj pomaga Odnośnik do komentarza
UppsiK Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Jak mozesz uzywac exp is easy bez injectora? ;o --- Musisz zablokowac hs tym http://www.mpcforum.pl/topic/282359-tut-calkowita-blokada-hackshielda/ i pobrac net framework cleaner, i na nowo zainstalowac frameworka 2 3.5 i 4 Odnośnik do komentarza
Ikolo Opublikowano 15 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 (edytowane) zablokowane mam bo mam hs pliki zablokowane ok no ale teraz mi wyszedl jakis blad Microsoft Visual C++ i nie wiem o co chodzi moze ten injector pomoze ? @edit frameworki pobralem i mam na nowo zainstalowane od 2.0 do v 4.0 nie mam tego injectora ale jesli np wlaczam go na kamer modzie to wtedy jest ok i jest zablokowany plik HS a jesli normalnie na metinie PL przez metin2.exe to wtedy mi wyskakuje na nowo okno torenta i na nowo sie pobiera w polowie pobierania dobra na poczatku wyskakuje ze nie moze pobrac bo jest cos zablokowane i wtedy nie moge grac wiec nie wiem jak juz to zrobic. Teraz mi dzialal na kamer modzie pogral botek z hmm 3 minuty i wyskaczyl blad visual c++ Edytowane 15 Czerwca 2011 przez Ikolo Opcja szukaj pomaga Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi