Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sjsro Register - Co I Jak?

Zbynio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po przeczytaniu okolo 10 stron spamu na temat SJSRO i probowaniu zarejestrowac sie od 6:00 do teraz... 09:08 strona z regiem jak byla OFF tak jest OFF. 1 wielki mit...a moze po prostu próbuje w złych godzinach? Bynajmniej ktos powinien to wyraznie wytlumaczyc i podwiesic topic na forum zeby ludzie nie mieli zludnych nadzieji ze cos takiego jeszcze jest. Pozdrawiam

Opublikowano
Po przeczytaniu okolo 10 stron spamu na temat SJSRO i probowaniu zarejestrowac sie od 6:00 do teraz... 09:08 strona z regiem jak byla OFF tak jest OFF. 1 wielki mit...a moze po prostu próbuje w złych godzinach? Bynajmniej ktos powinien to wyraznie wytlumaczyc i podwiesic topic na forum zeby ludzie nie mieli zludnych nadzieji ze cos takiego jeszcze jest. Pozdrawiam

na wszystko przyjdize czas nie wiadomo kiedy włacza itd.. musisz mieć szczescie.. na x33.org płacą już kase za SjSro.. wiec wiesz..

closed.

gate.png

Opublikowano

Jako ze sroka15 sie nie odzywa a nie zostawil do siebie zadnego kontaktu, jezeli ktos ma jakies konto na zbyciu prosze o kontakt na gg 5644824

Opublikowano

Rega Otwieraja 3x w dniu o roznych godzinach za kazdym razem robie po 20 kont i zaraz oddaje jak zrobie napisze jesli ktos bedzie potrzebowal!!

<!--sizeo:6--><span style="font-size:24pt;line-height:100%"><!--/sizeo--><!--coloro:#FFFF00--><span style="color:#FFFF00"><!--/coloro-->98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 98%, którzy są normalni, a nie w tych 2% odmieńców wstaw to do swojej sygnaturki.<!--colorc--></span><!--/colorc--><!--sizec--></span><!--/sizec-->

882359186.png

Opublikowano

No ba ze potrzebuje, nawet bardzo. Jezeli bedziesz miec nadmiar to daj znac to kumplowi dam cynk zeby tez sie do ciebie zglosil.

Opublikowano
Rega Otwieraja 3x w dniu o roznych godzinach za kazdym razem robie po 20 kont i zaraz oddaje jak zrobie napisze jesli ktos bedzie potrzebowal!!

Mi tez wyslij pm z kontem bo dowiedizalem sie ze mozna botowac na tym serwie wiec jest to cos dla mnie ;) THX

www.imagehost.org/0716/123_1.jpg

Opublikowano

Noooo przesiedzialem do nocy i udalo mi sie wreszcie regnac!

Mam kilka kont na zapas jakby ktos chcial:

gg 5644824

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...