Mirion Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 (edytowane) Serwer on-line kiedy jestem na hamachi.Potwory: offZwierzęta: offDobra zabawa: ONLagi: offAdministracja: -Mirion-FreshLKR-Smigol HamachiAdres IP: 5.160.243.152Sieci RzezniaCraft1Hasło: 123 Niedługo wstawię. Serwer stoi na plikach NismonS'aPosiadamy wyjątkową i bardzo ogarnięta administrację.Sprzęt mamy średni lecz spokojnie może grac 10 osób bez lagów. [/font] Edytowane 15 Czerwca 2011 przez Mirion Pomagam w sprawach związanych z minecraftem. Chętnie zostanę administratorem na jakimś serwerze VPS/Dedykowanym. Pomogłem? Wejdź tutaj i kliknij w brzuszek pajacyka. Pomożesz wtedy biednym dzieciom. Odnośnik do komentarza
eroxer Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Sieć pełna... peace. Odnośnik do komentarza
Mirion Opublikowano 17 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 REFRESH Pomagam w sprawach związanych z minecraftem. Chętnie zostanę administratorem na jakimś serwerze VPS/Dedykowanym. Pomogłem? Wejdź tutaj i kliknij w brzuszek pajacyka. Pomożesz wtedy biednym dzieciom. Odnośnik do komentarza
Naxter™ Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 (edytowane) Proszę o dodanie sieci, są pelne, lub wyczyszczenie obecnych Edytowane 17 Czerwca 2011 przez Naxter™ MilciaxD 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi