DawajPlus Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 (edytowane) Witam napisałem podobny temat co poprzedni napisałem ,ponieważ omek zamknął a nie zdązyłem odpowiedzieć.Ok dojdzmy do rzeczy zrobiłem reinstall i nadal mam ten sam bład wyskakuje caly czas ;( http://img849.imageshack.us/img849/7442/bladca.jpg Edytowane 15 Czerwca 2011 przez DawajPlus Rozdaje Plusy ! Wyślij SMS o treści ,,Chcę Plusa'' na numer ,,8257''.Koszt SMS to 10000PLN z groszami.Oddzwonimy Odnośnik do komentarza
wilku95 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 (edytowane) masz rozwiazanie z forum nexona:) powinno dzialac bo wszyscy chwala Uruchom ponownie komputer włacz Combat Arms i zobacz czy nadal nie da sie polaczyc. Jeśli tak, przejdź do kroku 3. Usuń folder HShield i wszystkie pliki . Ten folder można znaleźć w folderze Combat Arms instalacji (zazwyczaj znajduje się na dysku C - C: \ Nexon \ Combat Arms). Pobierz nowe pliki z http://download3.nexon.net/Game/CombatArms/Hackshield/HShield.zip wypakujj zawartość pliku ZIP w folderze gdzie zainstalowales combata. Nowy folder HShield zostanie utworzony. Uruchom grę Jeśli to nie rozwiąże problemu, należy odinstalować klienta i ponownie pobrac mam nadzieje ze pomoze:) Edytowane 15 Czerwca 2011 przez wilku95 Odnośnik do komentarza
DawajPlus Opublikowano 15 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Mam Windows XP pomozcie mi od ranan mam ten blad i nic nie pomaga ;( Rozdaje Plusy ! Wyślij SMS o treści ,,Chcę Plusa'' na numer ,,8257''.Koszt SMS to 10000PLN z groszami.Oddzwonimy Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 od ranan mam ten blad i nic nie pomaga a ja mam błędy od banan ... po 1. czytaj kurwa regulamin, skoro zamknął Ci temat to nie bez powodu. po 2. google > Combat Arms Error code = 204 @wilku95 emmm widziałeś screena ? na screenie widać jak chuj Windowsa XP... a Ty się pytasz czy to seven ... skoro nie widziałeś screena to na kiego dajesz jakieś chujowe rozwiązanie... Odnośnik do komentarza
wilku95 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 gdybyś nie widział to edytowałem posta bo nie spojrzałem na windowsa. i dałem rozwiazanie z nexona wiec po co się odzywasz jak nie wiesz do czego rozwiazanie jest?? Odnośnik do komentarza
DawajPlus Opublikowano 15 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 (edytowane) wilku95@ Sciaglem ten plik i wkleiłem ten folder tam gdzie mam zainstalowanego CA odaplam i ten sam blad ;( Lenart@ Ja pierdole downa masz? Ja nie mam bledu Combat Arms Error code = 204 Edytowane 15 Czerwca 2011 przez DawajPlus Rozdaje Plusy ! Wyślij SMS o treści ,,Chcę Plusa'' na numer ,,8257''.Koszt SMS to 10000PLN z groszami.Oddzwonimy Odnośnik do komentarza
wilku95 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 (edytowane) a spróbuj na nowo ściągnąć klienta CA przez Edytowane 15 Czerwca 2011 przez wilku95 Odnośnik do komentarza
Omek Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Poraz kolejny zamykam ci temat.. W nazwie tematu ma być dokładnie przedstawiony problem,a nie [Problem]Błąd pomóżcie. W CA może wyskoczyć masa errorów . zamukam Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi