Mizzer Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Oglądał ktoś? Jestem wielkim fanem Kac Vegas 1-ynki i tu do was którzy obejrzeli pytanie. Warto wydać kase na pociąg do Łodzi i bilet do Cinema City żeby obejrzeć drugą część? Nie oglądałem bo to durny film dla debili. Aha i pisze się Bangkok a nie Bankok. Widać jak ten film cie ogłupia. Lubie napierdalać błędy ortograficzne. umarł Mizzer, niech żyje Mizzer... Odnośnik do komentarza
xenex Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 P:Oglądał ktoś? O:Nie oglądałem ani jednej części Oddajcie minusy! Odnośnik do komentarza
Roy Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 @ xenex jak nie oglądałeś to po co sie wypowiadasz w tym Temacie. Kac Vegas 2 jest na poziomie jedynki ,a nawet lepsza.Możesz oglądnąć sobie zwiastuny i sie sam przekonasz . Odnośnik do komentarza
Zero^^ Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Przy jedynce lałem ze śmiechu przy 2 małe podśmiechy były. ; ) Odnośnik do komentarza
Osama Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Nie oglądałem bo to durny film dla debili. Aha i pisze się Bangkok a nie Bankok. Widać jak ten film cie ogłupia. Odnośnik do komentarza
Pau Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Film taki sobie, ale jak masz płacić za bilet na pociąg , to lepiej sobie ściągnij w chujowej jakości. Kac Vegas, to pierwsze było dużo lepsze od dwójki. Odnośnik do komentarza
- Pawlak - Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Ja oglondalem czesc 1 i nie dlugo ide na 2 Odnośnik do komentarza
Sinepron Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 nie oglądałem żadnej częśći ale bardzo bym chcial jeżeli ktoś wie gdzie można obejrzeć bez limitu za darmo baardzo bym prosił o link na yt nie ma( chyba ) z polskim lektorem :/ Odnośnik do komentarza
CS16PLAYER Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Wystarczy ze obejrzysz sam zwiastun i juz bedziesz wiedzial czy film dobry czy nie szukalem w internecie ale jeszcze nie ma nigdzie do obejrzenia online =/ ale po samym zwiastunie moge odrazu ci powiedziec ze wyjebany film. Odnośnik do komentarza
Nawalony Operator Kombajnu Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Byłem i powiem że jeżeli jedynka ci się podobała to i dwójka też ci się spodoba Schemat ten sam a ile śmiechu Odnośnik do komentarza
paryfek Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 OGLĄDAŁEM JEDYNKE I JAKOŚ MI NIE ZAPADŁA W PAMIĘCI = GNIOT [*] DLA TYCH CO SIE JARAJĄ PIERWSZĄ CZĘŚCIĄ Odnośnik do komentarza
Gość Lenart Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 byłem na tym w kinie, wykurwiste, wszystko na tym samym poziomie wg. mnie film nie stracił swojego poziomu polecam. Odnośnik do komentarza
Exíle Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Ja także polecam, świetny film, momenty w filmie czasem nie zapomniane. Nie chce nic mówić i nie będę podawał linków, ale ja znalazłem w necie i do tego bez limitu. Film trzyma poziom i polecam Ci wydać kilka zł na bilet i pojechać na to. Odnośnik do komentarza
devju Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Taki sam poziom humoru jak w jedynce. @MakYs (up) Szukaj, aż znajdziesz... Po ok. 4 minutach szukania- mam całość z napisami . @kiedyś Red Wolf Odnośnik do komentarza
xenex Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 @ xenex jak nie oglądałeś to po co sie wypowiadasz w tym Temacie. Kac Vegas 2 jest na poziomie jedynki ,a nawet lepsza.Możesz oglądnąć sobie zwiastuny i sie sam przekonasz . A czy ty nie potrafisz czytać? specjalnie napisałem że nie oglądałem... Pyta się czy oglądałem więc odpowiadam... Oddajcie minusy! Odnośnik do komentarza
M@niek Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Film taki sobie, ale jak masz płacić za bilet na pociąg , to lepiej sobie ściągnij w chujowej jakości. Kac Vegas, to pierwsze było dużo lepsze od dwójki. Moderator a namawia do piractwa. Brawo! Historia stworzenia Mańka 27.08.2009 Moderator War Rock 08.01.2011 Global Moderator 03.05.2012 Administrator Now Elita Odnośnik do komentarza
CS16PLAYER Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Kurwa obejrzalem sobie teraz online z napisami ! Zajebisty film ja pierdole Jezeli chcialbys link do filmu to pw ; p Odnośnik do komentarza
Faqz Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Moderator a namawia do piractwa. Brawo! Jak dla Ciebie to jest namawianie to szerokiej drogi. Dla mnie twój post to spam. Glob a spamuje. Brawo! Oglądałem na necie z napisami dzień po premierze, więc napewno nie ma problemu ze znalezieniem. 1 lepsza, ale 2 też niczego sobie. Odnośnik do komentarza
Zero^^ Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Kurwa obejrzalem sobie teraz online z napisami ! Zajebisty film ja pierdole Jezeli chcialbys link do filmu to pw ; p Jesteś zajebisty umiesz wpisać w google "kac vegas 2 online napisy pl." [*] DLA TYCH CO SIE JARAJĄ PIERWSZĄ CZĘŚCIĄ W dupe sobie wsadź tą świeczkę. Jaram się bez niej. ; ) Odnośnik do komentarza
Siera Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Jebany spam robicie. Film warty uwagi, oparty dużo na 1. Były Moderator Metin2, kiedyś z obowiązku, dziś dla rozrywki. Odnośnik do komentarza
CS16PLAYER Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Jesteś zajebisty umiesz wpisać w google "kac vegas 2 online napisy pl." Zauwazylem ze od pewnego czasu zapierdalasz po tym forum i tylko wkurwiasz i prowokujesz ludzi. Nie kazdy potrafi znalezc dlatego napisalem ze moge dac. Jezeli nie potrafisz dogadywac sie z ludzmi to polecam spierdalac i podciac sobie zyly jezeli zycie ci nie odpowiada. @Top : Najbardziej co mnie rozjebalo to Mike Tyson ktory spiewal na koncu Odnośnik do komentarza
-=MacieQ=- Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Byłem w kinia z klasą . Pani powiedziała że już nigdy z nami na taki film nie pojedzie Jak sam widzisz BYŁ ZAJEBISTY !!! Hahahah najlepsze było z tą prostytutka z kutasem . ! Kurwa. Ale jedynka lepsza Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.