^TwojaStara^ Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Witam. Otóż mam problem z PS Chciałem zainstalować po formacie i robie Było tam ładowanie początkowe skończyło się i znikło Nie ma programu... Gdy włączam instalkę pisze Ze nie da sie odpalić instalacji bo program jest zainstalowany A go nie ma! W Dodaj I Usuń programy jest ale nie da sie usunąć Prosze o pomoc Odnośnik do komentarza
Osama Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Masz oryginała? Jak używałeś wersji trial to mogła wygasnąć. Odnośnik do komentarza
^TwojaStara^ Opublikowano 15 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Oryginal Trial nie moge zainstalować bo mam tak samo... Odnośnik do komentarza
CS16PLAYER Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Jezeli nie mozesz usunac jakiegos programu to polecam pobraz ci '' unlocker '' dzieki niemu usuniesz pliki ktorych normalnie nie da sie usunac. Odnośnik do komentarza
Osama Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Oryginal Trial nie moge zainstalować bo mam tak samo... To zadzwoń do supportu adobe, numer masz na pudełku. My nic na to raczej nie poradzimy. Odnośnik do komentarza
PanZagłady Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Podejrzewam , ze w rejestrze są jakies wpisy informujace system, że jest już wgrany Adobe PS3. Odnośnik do komentarza
^TwojaStara^ Opublikowano 17 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Jest , ale rejestr zostaję wyłączony , gdy tylko włącze tą instalke Włacze rejest , ale to samo ... usuwam wpis Ale jest to samo Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi