Gość MaxAnnihilator Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Witam wyskakuje mi taki blad : "The program can't start because d3dx9_43.dll is missing from your computer.Try reinstall the program to fix this problem" Powiedzcie mi gdzie mam wklejic ten plik , albo co mam z nim zrobic ? Aby odpalic hacka. Odnośnik do komentarza
Sm0k69 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?d3dx9_43 Łap Pobierz go sobie Odnośnik do komentarza
Zavetti Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Lub najlepiej zrób reinstal CA. Wtedy wszystkie pliki wracają na swoje miejsce. Odnośnik do komentarza
Gość MaxAnnihilator Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 A gdzie dac d3dx9_43 ? Tam do system 32 , a nie w 7 gdzie sie wwala ? Odnośnik do komentarza
Gość Lenart Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 @Sm0k69 jesteś kretynem ... Powiedzcie mi gdzie mam wklejic ten plik , albo co mam z nim zrobic ? czy on oprosi o link do downloadu ? .... @topic. wklej go do /Windows/System32 (albo 64) to zależne jest od tego ilu bitowy masz system. Lub najlepiej zrób reinstal CA. Wtedy wszystkie pliki wracają na swoje miejsce. emmm nic nie da reinstal CA ... jak nazwa pliku wskazuje jest to plik DirectX'a ... Odnośnik do komentarza
Gość MaxAnnihilator Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 @UP Thz ze powiedziales gdzie mam wkleic A dalem do SysWow64 i Do 32 //mam 64 bitowy sys. A ban na plyte jakos zniknol. Wrocilem na CA. Prosze o zamkniecie. Odnośnik do komentarza
Omek Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Ile razy mam wam tłumaczyć,że nie ma bana na płytę główna Zamykam Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.