powtarzalna18 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Mam pytanie. Czy jeśli mam usunięte zadanie z listy tych wszystkich zadań z Cabala to czy można je jakoś przywrócić? Wczoraj na eodzie wypadł mi ring i chciałam oddać zadanie a patrze że go nie ma szukam w liście tych wszystkich zadań i pisze mi że jest ono usunięte choć ja nawet bym nie wpadła na taki pomysł by je usunąć Błagam powiedzcie mi że da się to jakoś przywrócić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Degistive Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Nigdy nie słyszałem żeby dało się, zależy czy dałeś delete czy abdon. Jak delete to chyba nie a jak abdon to idziesz to tego samego co Ci q dał. Kappa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powtarzalna18 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 no właśnie to mam `delate` choć sama tego nie robiłam tak ;D bo wiem że jak abdon czy jak to tam ^ to że można wziąć od tego co sie brało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Degistive Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 No to już nie odzyskasz tego questa ;p Kappa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi