Nostale ziom Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 prosil bym zeby pisali do mnie osoby które koncza gre w nostale , mam dla nich propozycje a mianowicie konto do nowej gry. piszcie na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnaleniK Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Możesz napisać konkretnie napisać do jakiej gry konto, bo mam konto, na którym nie gram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nostale ziom Opublikowano 15 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Bloodline Champions , cos w stylu LoLa ale lepsze ;p. konto jest warte ok miesiaca gry wiec calkiem duzo, ma podan 400 wygranych i 2 postacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnaleniK Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Pasi Ci : - mag 26lv, enigma - wojowniczka 23lv, avalon - łucznik 27lv, avalon - poszukiwaczka przygód 5lv, avalon Jakbym wybierał te postacie najlepsza dla mnie mag. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nostale ziom Opublikowano 15 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 takie lvl to wbije w 1 dzien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomson11 Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 takie lvl to wbije w 1 dzien Ok to wbij mi na nowym koncie zaloz konto i wbij mi 30lvl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomson11 Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 (edytowane) sory napisalem przez przypadek 2 posta Edytowane 20 Czerwca 2011 przez tomson11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usama Su kocken Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Po czytaj regulamin Zakaz proszenia o konta, podawania haseł i nazw oraz wyłudzania ich poprzez strony internetowe, zainfekowane pliki i inne rzeczy do tego służące Raporcik DeHero 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeHero Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Zamiast prosić się o konta nie lepiej samemu expić jak byś nie żebrał miał byś już 35 lvl albo wyższy polecam poczytać regulamin i kliknij od czasu do czasu prawy alt bo jest takie coś jak 'Polski Znaki' @Usama Su kocken też chcaiałem dać mu repa ale mnie ubiegłaś :huh: fkfkfkfk 1 Avatar + Sygna robią się jak pomogłem pamiętaj o +'y 10[OK] 25[OK] 50[OK] 75[OK] 100[OK] 125[OK] 150[OK] 175[NO] 200[NO] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi