Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kompresja filmów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Dziś nagrałem i przekonwertowałem do mp4 40 minutowy gameplay z ac:bh i jakież było moje zdziwienie gdy zobaczyłem wagę filmu, czyli 896MB. Przy moim uploadzie (60KB/s) wrzucanie tego to samobójstwo, które zdaje się teraz popełniam. Czy da się ten film przekonwertować do jakiegoś formatu tak aby jego waga spadła dość znacznie, ale jakość została na dość dobrym poziomie?

Pozdrawiam, Asparte.

Opublikowano (edytowane)

Zamiast do MP4 to przekonwertuj go do WMV a potem jeszcze w Freemake Video Converter. Samobójstwo? Ja 500 mb wrzucałem przy uploadzie 20kb/s :) 5 godzinek.

@Down + jakość na poziomie 240p?

Edytowane przez I Hate You

1318007489-U170772.png

Sygnatura by

TamiS

Opublikowano

Zamiast do MP4 to przekonwertuj go do WMV a potem jeszcze w Freemake Video Converter. Samobójstwo? Ja 500 mb wrzucałem przy uploadzie 20kb/s :) 5 godzinek.

@Down + jakość na poziomie 240p?

720p

oraz WYKURWIAJ DO SZKOŁY UCZYĆ SIE CZYTAĆ!

Oddajcie minusy! :(

Opublikowano

720p

oraz WYKURWIAJ DO SZKOŁY UCZYĆ SIE CZYTAĆ!

Tobie specjalnie dopiszę, jakość 720p na poziomie 240p? :) Film w HD 2mb? Śmieszne, o czym Ty do mnie mówisz? Zastanów się co piszesz, zwłaszcza o tym co jest nie możliwe. A teraz to Ty wykurwiaj :)

1318007489-U170772.png

Sygnatura by

TamiS

Opublikowano

Tobie specjalnie dopiszę, jakość 720p na poziomie 240p? :) Film w HD 2mb? Śmieszne, o czym Ty do mnie mówisz? Zastanów się co piszesz, zwłaszcza o tym co jest nie możliwe. A teraz to Ty wykurwiaj :)

Wyobraź sobie 5s film z ufo w HD... dalej nie opłaca się kręcić bo przeleciało...

pozatym vidrop świetnie zmniejsza :x

Oddajcie minusy! :(