Skillerz. Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Siemanko w tym temacie możecie wpisywać jaki macie lvl i wyposażenie i możecie także zamieszczać pytania na co uzbierać, jak szybko pobić swój rekord, co kupić, gdzie zarabiać np Mam 18 lvl moje wyposażenie to: Wędka teleskopowa,żyłka na 2mm,Haczyk na 16kg,2941 szt dużej przynęty. Gdzie mogę najszybciej zarobić na lepszą wędkę w jak najszybszym czasie? Co lepsze spinning czy spławik do bicia rekordów itp. Pozdrawiam skiller. Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shibby Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Temat z typu "ja to mam wyje*** wędką za miliard drimmów, haczyk na wieloryby i przynętę z rekinów"... I w czym to ma pomóc gorszym? CYTAT(Jercak @ Oct 16 2009, 04:41 PM) czyrzby czyrzby ale masz peha bo ja tó dzisiaj rzące więdz ban na ip czyli permo ban ! CYTAT(Jercak @ Oct 16 2009, 04:45 PM) a za to rze byles nie gżecznya tak na serio twuj stary666 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skillerz. Opublikowano 15 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 To jest dla początkujących a nie dla jakiś profesjonalistów od razu ... Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacku Czak Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Lvl: 19 KASA: 110k srebrnych Wyposazenie: STANDARDOWE oprocz wedki wedke mam za 35k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bohomas Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Lv: 34 Kasa: ponad 1 kk Wyposażenie: wędka za 2m, haczyk do 100 kg , żyłka do 150 kg ... Tak ogólnie po co Ci to? Sygna by bohomas. Fak Jea! 50% ostrzeżeń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drigos Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Lv: 34 Kasa: ponad 1 kk Wyposażenie: wędka za 2m, haczyk do 100 kg , żyłka do 150 kg ... Tak ogólnie po co Ci to? Ja mam taki sam lvl jak ty i wyposażenie też. Wędkę kupiłem wczoraj i za h****a nie mogę bota ustawić na tej wędce. Łowisz na bocie v5.35 alfa-beta z wędką za 2mln? Jak ją ustawiasz, tak jak wszystkie poprzednie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bohomas Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Tak na 5.35. Na początku też miałem problem z tą wędką, bo jak już wszystko ustawiłem i naciskałem F4 to nie zarzucało wędki. Następnego dnia jakoś już działało i jest już dobrze. Sygna by bohomas. Fak Jea! 50% ostrzeżeń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drigos Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Mi już się nie chce ustawiać bota na tej wędce 2 godziny mordengi i żadnych efektów. Mi tak jakby bot nie widział miejsca w którym ma puszczać spacje, albo to też może być od tego poje****o spławika który moim zdaniem jest najmniejszym jak do tej pory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubaH Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 lvl 13 5.000 tys kasy jak i na ktorym łowisku moge szybko zarobic na nastepna wendke te 35 tys. 77 zywiec Wędka : lekka skladana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lyszka26 Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Pozmiom 41 Wędka do oceanu 100kg żyłka 200kg osmiornica 300kg Szybko się kasę bije na klubach ... Teraz jest słabo bic jakąś kasę :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kicper99 Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 nooby :/ xxxx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.