stefix powraca Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 siemka.Mam pytanie czemu mi się cały czas w grze nazwa zmienia na nicki innych ludzi co tez grają? Walnij + co ci szkodzi . Odnośnik do komentarza
Apokalipson Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 (edytowane) Błędy gry, crack gry ... Wiele jest przyczyn ... Jak są Patche to zainstaluj powinno pomóc a jak crackowana wersja gry to inną pobierz Edytowane 15 Czerwca 2011 przez Apokalipson stefix powraca 1 Jeśli zasługuje to daj mi + jeśli jednak zasłużyłem na - to daj go... Odnośnik do komentarza
piorex Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 kurwa idioto wyłącz haxy to ci nie bedzie zmieniał Odnośnik do komentarza
stefix powraca Opublikowano 15 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 kurwa idioto wyłącz haxy to ci nie bedzie zmieniał "kurwa" to moze twoja stara to po 1.Po 2 kto tu uzywa "haxy";DD jak takie rzeczy zna.po 3 Nie tym tonem,bo zadałem pytanie i oczekuję normalnych odpowiedzi a nie takich idiotycznych jak twoje. Walnij + co ci szkodzi . Odnośnik do komentarza
SZefcio Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 nie spinaj się bo piorex ma rację. Tylko hacki mogą zmieniać nicki. Przez co włączasz cal lof duty ? napisz coś więcej. Odnośnik do komentarza
stefix powraca Opublikowano 15 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 nie spinaj się bo piorex ma rację. Tylko hacki mogą zmieniać nicki. Przez co włączasz cal lof duty ? napisz coś więcej. ale spoko ja się przyznaję bo chcialem przetestować haka.ale kurde,proszę o normalne odp a nie on tu mi z mordą wyskakuje. Walnij + co ci szkodzi . Odnośnik do komentarza
SZefcio Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 no i wszystko wyjaśnione bez zbędnych podwyższeń ciśnienia Odnośnik do komentarza
stefix powraca Opublikowano 15 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 tylko ze problem w tym ze ja juz od dawna na tym "haxie";DD nie gram a nadal się zmienia i ludzie sie wkur*. Walnij + co ci szkodzi . Odnośnik do komentarza
piorex Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 tylko ze problem w tym ze ja juz od dawna na tym "haxie";DD nie gram a nadal się zmienia i ludzie sie wkur*. No to chyba nadal grasz ... Odnośnik do komentarza
SZefcio Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 możliwe, że wszystko wyłączyłeś a to nadal akurat jest ON Odnośnik do komentarza
karciowp Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Jakby coś to opcja nazywa się Namesteal. Gracz w gry z serii Call of Duty:) Odnośnik do komentarza
Bestial Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 no to chyba powinienes tego hacka usunac z kompa wogole i przeistalowac coda Odnośnik do komentarza
ReallSkill Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Cheat off i problem rozwiązany (( zmień CFG )) . Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi