WujekKiszken Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Potrzebuje wait hack który będzie działał na klientach.Jak na razie znalazłem tylko do kamer moda oraz na globale a ja potrzebuje abym takiego ktory będzie mi działał w kliencie stworzonym przez adminów danego serwera Odnośnik do komentarza
KoX_PL Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 powinien kazdy waithack działac czy to ich klient czy spol byle nie było patchera WujekKiszken 1 Jeśli czarny kot przebiegł mi drogę, to... ten kot będzie miał pecha. Podoba ci się to co napisałem lub sygnaturka?? Daj + i 5.Nikogo to nie zabiło, chyba.Przekonaj się!! Odnośnik do komentarza
WujekKiszken Opublikowano 15 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 działa dzięki Odnośnik do komentarza
KoX_PL Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 kiszek jak sie nazywasz na serwie i gdzie grasz (w jakim królestwie) jak cos ja w schinso a nick KoxPL Jeśli czarny kot przebiegł mi drogę, to... ten kot będzie miał pecha. Podoba ci się to co napisałem lub sygnaturka?? Daj + i 5.Nikogo to nie zabiło, chyba.Przekonaj się!! Odnośnik do komentarza
WujekKiszken Opublikowano 15 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 jinno 'necroswp' Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi