razor Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Cześć : ) Mam od paru dni bardzo upierdliwy problem z moim mikrofonem PHILIPS MD 650. Od pewnego czasu po podłączeniu go do PC strasznie coś mi trzeszczy, że praktycznie nic nie słychać co uniemożliwia korzystanie z niego : ( O dziwo na innym pc problemu nie ma. Myślałem na początku, że to jakiś problem z moją kartą dźwiękową więc pożyczyłem od kolegi micro podłączyłem i też wszystko jest ok Miał ktoś z was taki problem? Jak wiecie jak to można rozwiązać / co może być przyczyną to byłbym wdzięczny za wszystkie wskazówki jak to naprawić. Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Mikro , cos w srodku musi nie laczyc i tyle. Ze trzeszczy. Rozbierz to ! Odnośnik do komentarza
razor Opublikowano 15 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Ale na innym PC sprawdzałem i wszystko jest ok. Tylko ten jeden mikorofon nie chce u mnie działać. Testowałem na pożyczonym i też jest w porządku. Odnośnik do komentarza
I Hate You Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Jedyna rada jest chyba taka abyś zmienił mikro Sygnatura by TamiS Odnośnik do komentarza
dawidek00 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Być moze sterowniki do tego sa potrzebne? Faszir i Danio :D 2 Zbieram minusiki:) Odnośnik do komentarza
Bogusuaf. Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Do mikrofonu nie są potrzebne sterowniki, idioci! Zepsuta karta dźwiękowa, bądź wejście w dźwiękówce. Innym razem. Odnośnik do komentarza
Roy Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Kup nowy mikrofon.Najzwykleszy jaki może być i będziesz zadowolony. Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Nie wiem inne dzialaja ten nie dziala u cb . Hmm.... Dziwne. Najlepiej zamien sie skims na inny i po sprawie. Na jakis czas. A jak ci tak zalezy reinstal windowsa powinien pomoc. Odnośnik do komentarza
CS16PLAYER Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Problem lezy z wejsciem do mikrofonu cos ci tam pierdolło. Moj braciak ma tak samo ze sluchawki/mikro dziala mu chujow tzn warczą na jego laptopie i to kazde a jak do mojego podlaczyl to nic nie slychac Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi