Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zamykanie Tematów

Nero11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kurwa ile jeszcze moich tematów zamkniecie? Wkurwia mnie to już, nawet nie podacie powodu. Tam gdzie jest spam, tematy oczywiście otwarte, ale gdy już napisane coś normalnego, to kurwa musi zamknięte... Weźcie sobie to do serca szanowni moderatorzy.

90921442.png
Opublikowano

Zgadzam się z przedmówcą...

Zawsze jest tak że jak przyjdzie Owned!,napisze odpowiedzi to uważa że jego odpowiedź jest wystarczająca i temat można zamknąć...

I zamyka wszystkie tematy z wyjątkiem tematów o privach...

Ale przecież jest to forum o hakach...;/

Opublikowano

Lame sobie wypraszam, ale wkurwia mnie to, że nie możesz napisać jaki jest powód zamknięcia. Tak nagle ni z dupy ni z pietruchy closed. A co do moderatora, kiedyś byłem modem, i wiem jaki to kawał pracy... Ale najcięższą prace mają Admini... Wiem to ze swoich doświadczeń...

Edit

Owned, Ty w swojej wypowiedzi napisałeś, że wszędzie jest spam, a Ty z nim walczysz. Wydaje mi się, że na odwrót. W niektórych topikach ktoś pisze owned!, a Ty się wjebjasz z textem

tak?
Pozdro 4 All
90921442.png
Opublikowano

Dział metina - robię edit.

Zresztą jak to jest w pogaduszkach to piszę tak? i dodaję coś na temat.

Zamykam bez wyjaśnienia. Jak Kapec zamykał i pisał ostatniego posta "closed", "closed bo tak" to też było kurwa źle.

"A co do moderatora, kiedyś byłem modem, i wiem jaki to kawał pracy..." To może chociaż trochę mnie zrozum.

Opublikowano

Rozumiem Cię, ale user ma prawo wiedzieć za co jego temat został zamknięty. A jak to za kapcia było to nie wiem, bo wtedy na metin2 się nie udzielałem...

90921442.png
Opublikowano

To jest właśnie przykład n00bstwa... Ale to jest mpc, a tamte forum to forum metki ;p Dla n00bów nie miejcie litości, ale dla dość ;p normalnych userów bądźcie trochę bardziej wyrozumiali... Pozdro (i nie żebym miał coś przeciwko wam)

90921442.png
Opublikowano

Znaliście stronkę metin2.com.pl jak nie to powiem wam że tam było wszystko pięknie wytłumaczone rangi zbroje miecze i inne. Niestety strona padła a wszystkie dzieci przyszły do mpc więc może zróbmy stronę poświęconą metinowi bo to jest stronka o "czitach"a nie o użalaniu się nad swoim losem.

lastfmred.gif

• 11 miesięcy temu...
  • Dodaj nową pozycję...