bombel09 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Dzisiaj ściągnełem client(który waży 6gb) z oficjalnej strony Alter Iwnet po czym zrobiłem wszystko jak w instrukcji...i... wyskakuje mi komunikat w pasku zadań alterIWnet is currently verifying data files. Don't worry, it'll start soon. <-- Dokładnie taki... Możecie mi jakoś pomóc?? Kiedyś nie miałem z tym problemu, gra chodziła ładnie i wogule... Odnośnik do komentarza
Poliszman Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 sciagałeś dlcki? jak nie to sie nie dziw ze alteriwnet musi sciagnac około 800mb. Odnośnik do komentarza
bombel09 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Oczywiście że tak... JAk juz zrobie to wszystko pojawia sie szybki update potem nic się nie dzieje... Jak chce uruchomić grę to pojawia się znowu ta chmurka z tą informacją co napisałem wyżej następnie pokazuje się Konsola ale to na ułamek sekundy i nic się nie dzieje..;/ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi