Bebson Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 (edytowane) 1. [Event] Final Build Firma nexon przygotowała dla nas kolejny event, jednak tym razem jest to kontynuacja eventu Spartan Training. Został on pomniejszony do 1 misji... Naszym jedynym celem, na którym musimy się skupić to wbicie kolejnego levlelu. Za wykonanie tego zadania otrzymamy bonus GP, a także broń lub częśc ubioru jaki został odblokowany z levelem Poleć znajomym Okres trwania: 25.05.2011 - 28.06.2011 Dodatkowe informacje : http://www.mpcforum.pl/topic/361525-event-the-final-build/ 2. [Event] Russia Day salles Z okazji święta federacji rosyjskiej firma nexon przygotowała dla nas event zwiazany z tym świętem. Cały rosyjski arsenał został przeceniony aż o 50 % ! Poleć znajomym Okres trwania: 1.06.2011 - 28.06.2011 Dodatkowe informacje: http://www.mpcforum.pl/topic/366046-event-russia-day-sales-upadate-2011-06-01/ 3. [Event] 2nd Round of the Bingo Bonanza Event Dnia 1.06.2011 ukazała się kontynuacja eventu Bingo Bonanza. Jednak teraz wymaganaia zostały pomniejszone, a nagrody przeciwnie - są o wiele lepsze Okres trwania: 1.06.2011 - 28.06.2011 Dodatkowe informacje: http://www.mpcforum.pl/topic/366121-info-2nd-round-of-the-bingo-bonanza-event/ 4. [info] Nowy arsenał Do shopu dodano kolejne bronie: WA2000 a również "czapkę" Kepi ale więcej dowiecie się w temacie Marocka :P Okres trwania: 1.06.2011 wieczność Dodatkowe informacje: http://www.mpcforum.pl/topic/366178-nowe-arsenal/ Posiadam zgodę na prowadzenie spisu od Omekpalla Edytowane 25 Czerwca 2011 przez Zavetti Strucel, xodom, Daxer92 i 2 innych 5 | 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member | Odnośnik do komentarza
Omek Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 No dobra i tak nie mam czasu tego ogarniać . Mam nadzieję,że będziesz dbał o ten spis lepiej niż Mat. Odnośnik do komentarza
Zavetti Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Obyś aktualizował. Wielu się tego podjeło i po kilkunastu dniach zrezygnowało. Będe edytował, jeżeli dojdzie coś nowego. Odnośnik do komentarza
Bebson Opublikowano 15 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 (edytowane) Obyś aktualizował. Wielu się tego podjeło i po kilkunastu dniach zrezygnowało. Będe edytował, jeżeli dojdzie coś nowego. Zav będę się starał to aktualizować, a jak nie będę w stanie poproszę Cię o pomoc :P ///No to łap gg: ........ Zavetti Edytuje bo pewnie to tajne/poufne :P EDIT a w sumie to i tak masz na profilu to nie ma się z czym kryć. Ale jak Cię jakieś dzieci dopadną ///Przyzwyczaiłem się.. Zavetti Edytowane 25 Czerwca 2011 przez Zavetti | 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member | Odnośnik do komentarza
Hardkor97PL Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Witam was czy ktoś może wie czy będzie można wbijać po evencie bingo strzały ? mam akurat taki problem zostanie mi jedno pole puste i chciałbym jakoś wbić ten jeden nabój ale to już będzie po evencie ;/ Jak pomogłem daj Lubię to Odnośnik do komentarza
Bebson Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Witam was czy ktoś może wie czy będzie można wbijać po evencie bingo strzały ? mam akurat taki problem zostanie mi jedno pole puste i chciałbym jakoś wbić ten jeden nabój ale to już będzie po evencie ;/ W poprzedniej wersji bingo nexon dodał jeszcze chyba 2 tygodnie czy tam tydzien bingo. W tej serii nie wiadomo jak będzie plszakalpl 1 | 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member | Odnośnik do komentarza
moortPL Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 Kurde, 28.06 kończą się 3 eventy naraz Oby Nexon zrobił jakiś porządny WAKACYJNY event Odnośnik do komentarza
matrixz Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 (edytowane) Chciałbym tylko wnieść poprawke!! Za wykonanie tego zadania otrzymamy bonus GP, a także broń lub częoc ubioru jaki został odblokowany z levelem To jest niedopuszczalne i nikt tego nie poprawił! ///Niedopuszczalny jest spam czy literówka? Nie rozumiem, to chyba ważne?! To się nie powinno zaliczać do spamu!! Ciekawe czemu wcześniej sam nie zauważyłeś? Żebyś miał choć trochę rozumu byś zrozumiał że to wstyd!! Edit coś ty zrobiłeś? POPRAWIŁEŚ ŹLE!! Częśc ? Edytowane 25 Czerwca 2011 przez matrixz W GRZE NICK JERNEY LUB JOHNMCCLANE Odnośnik do komentarza
Bebson Opublikowano 25 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Lol ? I co popłaczesz się że koleś zrobił błąd ? Jak by mi się chciało zobaczyłbym wszystkie Twoje posty i na pewno robisz faile... Co do spisu to nawet gites + zostawiam | 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member | Odnośnik do komentarza
EPE Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 napisz że przez ten tydzień (29.06 - 5.07) będzie od 18 do 20 (2h) event 100% exp i GP i jest konkurs na stworzenie własnego eventu eventy dajemy tu http://forum.nexoneu.com/NXEU.aspx?g=topics&f=317 pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl jak nie to też kliknij Moderatorze! Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi