Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Podanie na mistrza gry czyli {GA}

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podanie Na [GM]gry By KOSIAR

Witam wszystkich , niniejszym chciałbym złożyć podanie na [GM]gry Ostrzegam że po przeczytaniu tego podania można mieć delikatne DejaVu (teżewe) dlatego iż kilka zdań będzie z mojego podania na tutora ;D

Na początek się przedstawię mam na imię Łukasz i posiadam już <liczy>

19 , prawie 20 lat za sobą.

Teraz przedstawie kilka powodów dla których chciałbym zostać [Gm] gry

- Nie ma dnia w którym nie było by mnie na grze krócej niż okolo 3 h

- Pomagam innym że tak powiem "ile wlezie"

- Bardzo często przeglądam wszystkie szepty Odpisuje na zadawane pytanie i tym podobne

- Jestem jak to niektórzy mówili w postach na moim podaniu na tutora "zabawna ,ciepła osoba"

- Myślę że jeśli obejmę tą posadę to nikt nie będzie pokrzywdzony jedynie uśmiechnięty że mają takiego [GM] (spróbujcie się tylko nie usmiechać -.-)

A Teraz jeśli chodzi o kilka słów o mnie to :

Uczęszczałem do klasy 3 liceum nr 1 w Krakowie , a teraz ciesząc się długimi wakacjami oczekuje na rozpoczęcie studiów

Część mniej interesująca :

Bardzo lubię letnie i zimowe sporty między innymi Piłka nożna, snowboarding, siatkówka, pływanie i koszykówka , chociaż ostatnio spróbowałem również surfingu.

Podanie napisane troche " na szybko" Ale czymże jest podanie jeśli każdy mnie zna

A każdemu który będzie głosował na nie odpowiem : "Ugryź szynki Jop Jop ! "

Dziękuje dobranoc

Mały Edit na prośbę ludu

Wymagania:

1. Należy cieszyć się dobrą opinią wśród użytkowników jak i moderatorów forum. Myśle że to posiadam co widać z grubsza w podaniu na tutora

2. Dość dobra lub bardzo dobra znajomość i wiedza ogólna na temat moderowanego działu Wszystkie działy są mi bardzo dobrze znane

3. Umiejętność współpracy z ludźmi, systematyczność i cierpliwość No jak nie jak tak systematyczna obecność na forum i pomoc innym również współpraca na bardzo dobrym poziomie

4. Wysoka aktywność na forum. Tak jak powyżej w 1 części podania

5. Kandydat musi pomagać w utrzymaniu porządku poprzez raportowanie złego postu i wątku. nie ma sprawy

6. WYSOKA KULTURA! Kultura to moje drugie imię

7. CIERPLIWOŚĆ! Oczywista sprawa

Gdybyś miał określić siebie jednym słowem. Jakie słowo by to było? Nieobliczalny

Kontakt gg 23734412

Doświadczenie w [GM] : Byłem {GM] na forum w grze przeglądarkowej plemiona xD Ale zawsze to jakieś podstawy

sugnaturastabilis.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...