Prosperion Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 x Powered by Windows 7 => www.go-windows.de Odnośnik do komentarza
Slayer16 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Dodaj w [media] , [/ media] bez spacji w tagu. Co do odcinków wszystko ok. Możesz mówić z zdeczka głośniej, albo to moja wina bo ciche słuchawki. //Nieregulaminowa sygnatura.Miyoshi Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. Slayer Odnośnik do komentarza
Prosperion Opublikowano 14 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 (edytowane) @Slayer16 dawalem w media lecz wyskoczyl blad ze za duzo media zostalo dodane w temacie ok to powiem temu co rezyserowal aby to jakos poprawil @EDIT NIe da sie w media probowalem 2 raz wykorzystano wiecej media cos takiego Edytowane 14 Czerwca 2011 przez Prosperion Powered by Windows 7 => www.go-windows.de Odnośnik do komentarza
MajsterMetin Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Ja wszystko słysze... Odnośnik do komentarza
wnS Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Filmiki dodaj tak: [media]http://www.youtube.com/watch?v=tNQGnwUIN4I[/media] i tak dalej. Co do filmiku. Dosyć cicho mówisz oraz zacinasz się w pewnych momentach. Taka dziecinna gadka według mnie. Popracuj. Odnośnik do komentarza
m0ki97mr Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 epfff..... W 1 odcinku już ma schronienie i żelazne rzeczy? Moja ocena to 5/10 Odnośnik do komentarza
Prosperion Opublikowano 15 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 (edytowane) Znam rushera od 2 lat i nigdy nie czitowal wiec nie sa przywolane czy cos ale wiadomo krytyka nam sie przyda jestesmy poczatkujacymi lets playerami wiec dzieki za te odpowiedzi Pozdrawiam wszystkich @2up bo to na spontana nic nie jest przemyslane wiec czesto nie wiem co powiedziec a te dziecinne odzywki to przez to ze mnie czesto prowokuje do tego . @EDIT DODANO 4 ODCINEK Edytowane 15 Czerwca 2011 przez Prosperion Powered by Windows 7 => www.go-windows.de Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi