Gość Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Witam. Ostatnio sie budze w nocy ok.2 rano. I cos widze przed soba , doslownie widzialem to kilka sekund max.4-6. I zniknelo. Czy to mogl byc swiadomy sen ? Odnośnik do komentarza
{Cinek} Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Ja czasem tak mam, że się budzę i np jak mam fajny sen to nie dociera do mnie że już się skończył i się patrze w sufit i jakimś sposobem widzę dalszą kontynuację snu a po paru sekundach obraz znika i idę się wyszczać ;d //Nieregulaminowa sygnatura. Miyoshi Odnośnik do komentarza
paryfek Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 dobra nie sraj, po prostu sobie coś uroiłeś, możesz iść spać (błękitna dziewczyna w "miniuwie" nie będzie cię już nawiedzać) Odnośnik do komentarza
NupBuster Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Biały murzyn {Cinek} 1 |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 @UP I 2XUP troche kultury + nie spamic. Nie wnosicie nic do tematu. @3XUP moze i to byl swiadomy sen nie jestem pewien w 100% Albo Duch. Ale duchy chyba isntnieja ?? Odnośnik do komentarza
{Cinek} Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 W duchy to ja nie wierzę, ale jak obejrzę horror który kończy się o 2 czy 3 w nocy i idę do kuchni się napić to czuje się nie swojo i mam wrażenie że zza każdego rogu coś wyskoczy ;d //Nieregulaminowa sygnatura. Miyoshi Odnośnik do komentarza
CS16PLAYER Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Ja na twoim miejscu bym spierdalal bo to pewnie kosmici byli. Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Nie rób z siebie dziecka.. dobrze wiesz, że to jakieś złudzenie.. może ci jeszcze laska w miniuwie wskoczyła do domu w błękitnej farbie i nagle znikła.. zakończ ten temat i idź spać. Odnośnik do komentarza
{Cinek} Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Nie będzie mógł przez was zasnąć //Nieregulaminowa sygnatura. Miyoshi Odnośnik do komentarza
NupBuster Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Max odstawił niezłe przedstawienie w ca, jak to ujęli, to "niewyżyty dzieciak" jak czytałem jego posty w CA to rzygać się chciało, ale na serio to biały murzyn w miniówie, albo mama loda mu robiła i jak dejwid koperfild zniknęła. KONIEC Poszedł chyba spać, a jak go coś zgwałci? Boże PEDOBEAR! |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| Odnośnik do komentarza
paryfek Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Max odstawił niezłe przedstawienie w ca, jak to ujęli, to "niewyżyty dzieciak" jak czytałem jego posty w CA to rzygać się chciało, ale na serio to biały murzyn w miniówie, albo mama loda mu robiła i jak dejwid koperfild zniknęła. KONIEC Poszedł chyba spać, a jak go coś zgwałci? Boże PEDOBEAR! PEDOGHOST W MINIUWIE Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 (edytowane) @2XI UP RAPORCIK LECI ZALE. @2XUP MORDA , pff...zal cb sluchac. Szkoda slow. W dziale ca moze tak pisali na Pw. Nie bd ci cisnol bo warna wyrwe przez cb. A i rzygac sie chce na cb . A texty typu twoja stara i twoj stary swiadcza o twojej inteligencji i wieku GNOJU. Wiec wy*urwiaj spac , albo gdzie indziej nie masz nic do powiedzenia to NIC NIE PISZ. @!Paryfek jak juz wpomnialem nie udzielaj sie jak nie wiesz oco chodzi. @4XUp moze i ? btw.Wale ten teamt , bo widze ze rozmwaiwac sie normalnie bez wyzwisk nie da. Zwykle pytanie () prawie ) a te lamusy cyrk robia @Global//admin prosze o zamkniecie Edytowane 14 Czerwca 2011 przez MaxAnnihilator Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 TO COŚ CO RANO WIDZIAŁEŚ PRZEZ 4-6SEKUND TO ZAPEWNE BYŁA TWOJA STARA Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi