GothicussMT2 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Witam Mam pytanko, czy 6/7 bon (250ataku) będzie mi podwyższał moc umiejętności (tzn. że więcej z skilli będę walił) gram archerem Metin2.PL Arkantes, s11 Wojownik Body 75Lv Nick xxBoBxx WarRock, International 46Lv, Gothicuss >>>> http://radioparty.pl/ <<<< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rumuniasty Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 (edytowane) Raczej bedziesz wiecej uderzal. @ 200 post ! Edytowane 14 Czerwca 2011 przez Rumuniasty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exíle Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Do skilli nie, tylko do hitów. Wartość ataku magicznego dodaje do skilli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiekex Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Wartość ataku dodaje tylko ataku z miecza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uncle Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Wartość ataku jak sama nazwa wskazuje daje tylko atak, a nie atak magiczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rumuniasty Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 A powiedzcie mi znawcu metina, czy archer ma skille magiczne ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exíle Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Tak archer ma skille magiczne, każda postać ma i dlatego to się tak nazywa. Ten bon sugeruje tylko dodanie wartości do skilli, a wartość ataku tylko do ataku z miecza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi