nakumas Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 (edytowane) Witam otóż mam taki problem Po wlaczeniu Metin2 Zalogowaniu sie na postac Klikam Start ( wybraniu postaci ) Pasek logowania jest przy samym koncu i nagle zamyka sie metin2 nie wyskakuje zaden blad;/ Jest to mój wlasny client Robilem root i locale_pl. Na moim wlasnym serwerze Tak Port map jest wlaczony Uzywam clienta 2010 na plikach 2008 ( plik game z widocznymi levelami (255lv. ) @edit Uzywam launchera od tima z e*pvp Mam nadzieje ze jest to dobry dzial, poniewaz jest to bug a to jest dzial hacki , boty ,BUGi :] jezeli zly to prosze nie warnowac Edytowane 14 Czerwca 2011 przez nakumas I See You Baby Shaking That Ass. Idź sobie... Odnośnik do komentarza
LovsthDaKox Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Możliwe, że za tym kryje się właśnie używanie plików 2010 na 2008.. Nic innego do tej pustej głowy mi nie przychodzi ;/ nakumas 1 Odnośnik do komentarza
nakumas Opublikowano 14 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 (edytowane) Nie uzywam plikow 2010 na 2008 tylko pliku game ( czyli widoczny level postaci ) z maxymalnym levelem 255. Czyli tak. jakby serwer byl Na 2010 tylko ze na 2008 ... Serwer EliteMt2 Mi sie obilo o uszy ze jest na 2008 plikach ale ma plik game z widocznym levelem. i jakos client dziala i dziala jak inne serwery pandora,yitian itp... czyli to wina clienta @ DO ZAMKNIECIA ( NAPRAWIONE ) :P Edytowane 14 Czerwca 2011 przez nakumas I See You Baby Shaking That Ass. Idź sobie... Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi