wojtekpl7 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 No więc mój kolega odkrył buga. Dzięki niemu można mieć wszystkie bronie na ile się chce. Proszę za bardzo nie krytykować 1.Wbijamy na Warrocka. 2.Jeśli nie mamy żadnej broni z itemshopu to kupujemy coś. (UWAGA! Kup to czego będziesz używał bo bug może nie zadziałać) 3.Wyłączamy Warrocka i ponownie go odpalamy. 4.Podczas paska ładowania (ten niebieski na dole) wychodzimy do windowsa i wchodzimy w zegar. 5.Przestawiamy datę równo o rok. 6.Gdy załaduje się Warrock logujemy się i wbijamy do itemshopu. 7.Wcześniej zakupioną broń powinniśmy mieć na 365 dni!!! UWAGA!!! Bug nie u wszystkich działa! Nie ponoszę żadnej odpowiedzialności za nic. Mój kolega tym sposobem zdobył M4A1 na rok ! Prawdopodobnie to działa także na premium. Proszę o + Jeśli masz zamiar kupić coś z itemshopu to sprawdź tego buga. Może rzeczywiście będziesz miał broń na rok Pozdro Tylko pamiętajcie że bug nie działa u wszystkich !!!!! ZBIERAM - !!! Kto może zrobić mi fajną sygne niech mi napisze na PW pls Odnośnik do komentarza
SkrenCior Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 (edytowane) To jest tylko wizualne. Twoja data w komputerze nie ma nic wspólnego z tym na ile masz naprawde bron. @DOWN Jest to niemożliwe, więc nie potrafie Ci tego wytłumaczyć Edytowane 14 Czerwca 2011 przez SkrenCior Odnośnik do komentarza
wojtekpl7 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Możliwe ale jak wytłumaczysz fakt że mojemu koledze kilka dni temu m4a1 zostało na 21 h a ma do dziś ??? ZBIERAM - !!! Kto może zrobić mi fajną sygne niech mi napisze na PW pls Odnośnik do komentarza
xArtemzx Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Żaden bug i nie pieprz. To nie działa, tylko by pokozaczyć przed kolegami. To Tylko wizual i tyle. Po za tym było parenaście razy.. By Siema Heniu Pomogłem? jebnij lajka! Odnośnik do komentarza
Boyaka Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 1. Jest to tylko wizualne, 2. Było kilka razy. energo1pl i ryniek123 2 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi