darkadiPL Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Serwer stoi już od 5 miesięcy.Nie dawno został udoskonalony.Ma sklepy,centra handlowe.Można latać,zakładać sklep.Zabezpieczenie jest przed TNT,jest blokowanie drzwi,skrzynek i zablokowanie rozwalania czyjegoś domku.Są zapisy serwa.Można pisać kolorowymi tabliczkami.Tak naprawdę mógłbym jeszcze dużo wymieniać z powodu tego ze mam 54 pluginy .I co chwila wrzucam nowe.Ostatnio było 8 osób naraz i nie bylo lagów.Gralismy ze zwierzetami.Nikt nie narzeka.Jezeli ktoś przestaje grac to tylko prezz bany.Na wstepie powiem ze proste pytanie typu co to zelazo czy całe craftowanie są pytaniami za które moga poleciec bany.Jezeli je skierujecie do załozyciela.Samoloth(darkadiPL)jest to założyciel.Przed jego nickiem pisze [vip].Nie denerwujcie go.On musi pilnwać serwa żeby sie nie wywrócił.Do waszej dyspozycji są admini. Wszystkie potrzebne info znajdziecie pod i w filmiku którego link podaje poniżej: www.youtube.com/watch?v=gFgC9sVUW9o&feature=channel_video_title Takze zapraszam do grania.Jest to serwer survivalowy.Ale miasto zbudowane jest na plugach jednak żeby w nim zamieszkac trzeba zapracowac na to wydobywając sobie żelazo itp.Wsyzstkiego dowiecie się na filmiku lub u rekrutanta. Co do zdjęc: Zamek ze stone był robiony w miescie 1 na samym poczatku razem ze mną i 3 kolegami. Takie najbardziej rozbudowane miasto to miasto2.Legenda głosi że jest nawiedzone... 3 jest jeszcze nie zapełnione własnie z tego powodu tworze ten post.Mam nadzieje ze długo nie będę czekał na zgłoszenia. javaw 2011-06-13 22-14-54-60.bmp javaw 2011-06-13 22-08-01-04.bmp javaw 2011-06-13 22-05-42-85.bmp javaw 2011-06-13 22-01-51-73.bmp javaw 2011-06-13 21-59-22-65.bmp javaw 2011-06-13 21-54-47-62.bmp javaw 2011-06-13 21-54-17-15.bmp javaw 2011-06-13 21-53-14-64.bmp javaw 2011-06-13 21-53-06-32.bmp Odnośnik do komentarza
Gość _Shadowlord Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Reklamy serwerow piszemy w minecraft - publikacje serwerow. Odnośnik do komentarza
darkadiPL Opublikowano 13 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 Cześć wszystkim sory że zwlekałem ale jestem ciagle zajęty.Serwer chwilowo jest wyłączony admina KielekPL juz nie ma ponieważ wyprowadził się i nie ma czasu na gre.Chwilowo poszukuje wśród moich znajomych odpowiedniego Admina do rekrutacji.Przepraszam za problemy i nie odpisywanie.Ale Kolegi nie ma a ci co do mnie piszą nie mają szans się załapać ponieważ nie mam czasu.Czekajcie cierpliwie na dalsze informacje.Serwer jest udoskonalony.Ma 3 miasta.W robocie jest stadion do piłki noznej.Jeden z adminów Kozaczyna wróci za tydzien oczekujcie cierpliwie dalszych info.Przepraszam za wszystkie niedogodności. Miłych oczekiwań życzy darkadiPL-Samoloth-założyciel Odnośnik do komentarza
darkadiPL Opublikowano 25 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 Cześć Z tej strony założyciel serwera.Przepraszam wszystkich za zwłokę jestem bardzo zajęty pisze do mnie po 20 osób naraz.Proszę o wyrozumiałość oraz nie pisanie głupich pytań.Zastanówcie się 2 razy za nim coś napiszecie bo marnujecie mój cenny czas i zapewne wasz czas. Serwer zostanie włączony po powrocie z obozu czyli ok.18.8.2011r. Teraz koczę takie rzeczy jak działki dla gracza stadion narodowy,port itp,itd. Na serwie dodałem modyfikacje dzięki którym możecie się upić. Zresztą sami zobaczycie :P.Jest wiele fajnych pluginów ubarwiającyh grę. Można wysoko skakać latać itp. wciąż poszukuje adminów. Musze ich mieć 5.Żeby być adminem musisz mieć co najmniej 13 lat.Często wchodzić na serwa.Być dobry z ort. Mieć duża wiedzę o Minecrafcie i komendach na serwerze multiplayer.Znać dobrze regulamin.Potrzebuję 2 adminów rekrutantów i 3 od porządku na serwerze. Zapraszajcie swoich znajomych na serwer.Bez sporej ludności serwer nie wypali. Udanych wakacji życze tym którzy mają wakacje a pozostałym cierpliwości do pracy . Z poważaniem Adrian-Adi-założyciel-admin-darkadiPL-Samoloth Odnośnik do komentarza
Zarazek2000 Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Jaki jest IP tego serwera? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.